Skip to content

Neighborhood x adidas NMD R1 'Core Black'
GY4157
•64% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

The Simpsons x adidas NMD G1 Low 'Homer'adidas Indigo Herz x NMD_R1 'Into the Metaverse - Black'adidas NMD_V3 'Grey White'adidas NMD V3 Focus OliveNERD x adidas NMD Hu 'Chalk White'adidas Originals NMD R1 PRIMEBLUE

Productdetails

StylecodeGY4157
Merkadidas
Modeladidas NMD
ColorwayCore Black/Cloud White
KleurZwart
DoelgroepMannen
Beoordeling6.4 / 10 (28 stemmen)
Gepubliceerd6 januari 2022 12:03
Bijgewerkt29 maart 2024 05:35
De Neighborhood x adidas NMD R1 'Core Black' is een bijzondere samenwerking tussen het bekende Japanse streetwearmerk Neighborhood en adidas. Met een diepzwarte kleurstelling is deze sneaker zowel elegant als veelzijdig.

De NMD R1 is een geliefd model van adidas vanwege zijn comfortabele pasvorm en geavanceerde technologieën. De upper van deze sneaker is vervaardigd van hoogwaardige materialen, met een opvallende paisley-print die de gehele Primeknit-upper bedekt. Hierdoor straalt de sneaker luxe uit en biedt hij duurzaamheid.

Wat de Neighborhood x adidas NMD R1 'Core Black' echt uniek maakt, zijn de subtiele details die het karakteristieke design van Neighborhood weerspiegelen. Denk hierbij aan aangepaste branding, opvallende stiksels en de vergeelde midsole.

Deze sneaker is een absolute must-have voor zowel sneakerliefhebbers als fans van Neighborhood en adidas. Door de combinatie van stijl, comfort en exclusiviteit is de Neighborhood x adidas NMD R1 'Core Black' een ware eyecatcher die elke outfit naar een hoger niveau tilt.

Deze sneaker is ook beschikbaar in een 'Navy Blue' -uitvoering.
Neighborhood x adidas NMD R1 'Core Black' GY4157
8
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download