Skip to content

GR10K x Salomon X-Alp Esill 'Black Metal'
L47420000
•50% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Salomon X-ALP LTR 'Vanilla Ice'

Productdetails

StylecodeL47420000
MerkSalomon
ModelSalomon X-Alp Esill
ColorwayBlack/Metal/Black
KleurZwart
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum30-11-2023
Gepubliceerd29 november 2023 13:50
Bijgewerkt16 april 2024 05:54
Deze sneaker combineert ultrabestendige stoffen uit brandweeruniformen tot een op karting en motorsport geĂŻnspireerde sneaker die de normen voor creativiteit van bedrijven uitdaagt en een frisse kijk biedt op het snijvlak van functie en technologie. 

De sneaker belichaamt een statement in plaats van alleen een product en weerspiegelt een dynamische en anti-identitaire samenwerkingsgeest. Het verkent onbekend terrein in de motorsport, niet-professionele praktijken, voorsteden en kartbanen, waarbij woordenschat als aerodynamica en motortechnologie worden geĂŻntegreerd. 

Salomon's innovatie in bergsporten komt duidelijk naar voren in de X-ALP GR10K, met de gepatenteerde 3D Edging Chassis™️ voor laterale stabiliteit en flexibiliteit. De sneaker heeft ook een inklapbare tong die dragers stijlaanpassing biedt, net als de veelzijdigheid van beschermende brandvertragende kleding in de racerij. De sneaker is zeer goed bestand tegen de elementen en is geïnspireerd op karten en motorsport.

De samenwerking tussen Salomon en GR10K is een gesprek tussen erfgoed en innovatie, waarbij de sneaker een onderzoeksinspanning is naar nieuwe outdoor oefengebieden, natuurlijke beperkingen en het sportmediaspectrum.
GR10K x Salomon X-Alp Esill 'Black Metal' L47420000
0
nov.
30
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download