Skip to content

Sky High Farm Workwear x Converse Chuck 70 'Black'
A03145C
61% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Martine Ali x Converse Chuck 70 XXHi 'Black'Comme Des Garcons Play x Converse Chuck 70 High 'White'Comme Des Garcons Play x Converse Chuck 70 High 'Black'Converse Chuck 70 De Luxe Heel 'Black'Martine Ali x Converse Chuck 70 De Luxe Wedge WMNS 'Black'DRKSHDW x Converse DBL DRKSTAR Chuck 70 Hi 'Black'

Productdetails

StylecodeA03145C
MerkConverse
ModelConverse Chuck 70
ColorwayBlack/Multi/Egret
KleurZwart
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum25-05-2023
Beoordeling6.1 / 10 (23 stemmen)
Gepubliceerd23 juni 2022 11:38
Bijgewerkt28 maart 2024 05:34
De Sky High Farm Workwear x Converse Chuck 70 'Black' is een unieke samenwerking tussen het merk Sky High Farm en Converse. Deze sneaker combineert de iconische Chuck 70-stijl met de missie van Sky High Farm, resulterend in een uniek en stijlvol ontwerp.

De upper van de sneaker is gemaakt van duurzaam zwart canvas, dat zorgt voor een klassieke uitstraling. De toevoeging van opvallende details, zoals de veters met sterretjes, Sky High Farm Workwear 'Strawberry-Moon'-logo op de zijpanelen en de tekst "FEED THE PEOPLE” en ”FOOD IS POWER" rondom het lachende sterrenembleem van Converse, geeft de sneaker een schattige en charmante uitstraling.

De Sky High Farm Workwear x Converse Chuck 70 'Black' biedt niet alleen een opvallend design, maar ook comfort en duurzaamheid. De sneaker is voorzien van een dempende insole en een rubberen outsole voor grip en stabiliteit.

Met zijn unieke combinatie van stijl en functionaliteit is de Sky High Farm Workwear x Converse Chuck 70 'Black' een geweldige keuze voor sneakerliefhebbers die op zoek zijn naar een onderscheidende en veelzijdige sneaker. Deze verleidelijke samenwerking komt ook in de kleurstellingen 'White' en 'University Blue'
Sky High Farm Workwear x Converse Chuck 70 'Black' A03145C
5
mei
25
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download