Skip to content

Bogey Boys x adidas Modern Classic 80 Golf 'Cloud White'
GW2113
50% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Wales Bonner x adidas SL 72 Knit 'Team Green'Wales Bonner x adidas SL 72 Knit 'Deep Brown'adidas Originals K 74 adidas Torsion Super 'Bright Blue'adidas Adifom SLTNadidas Berlin 'Dark Marine'

Productdetails

StylecodeGW2113
Merkadidas
Modeladidas Adimatic
ColorwayCloud White/Core Black/Dark Silver Metallic
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum14-06-2023
Gepubliceerd9 juni 2023 10:20
Bijgewerkt17 april 2024 06:30
De Bogey Boys x adidas Modern Classic 80 Golf 'Cloud White' is een samenwerking tussen Bogey Boys en adidas, gericht op het creëren van een moderne interpretatie van klassieke golfschoenen. Deze schoen combineert stijl, functionaliteit en comfort om golfers een optimale ervaring op de golfbaan te bieden.

Het onderscheidende kenmerk van de Bogey Boys x adidas Modern Classic 80 Golf 'Cloud White' is dat de upper voor minimaal 50% uit gerecyclede materialen bestaat. Wat betreft het ontwerp, is de Modern Classic 80 Golf voorzien van een premium lederen upper, dat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De sneaker heeft een tijdloze kleurencombinatie van wit en accenten van grijs. Deze neutrale kleurstelling zorgt ervoor dat de schoen gemakkelijk te combineren is met verschillende golfoutfits.

De sneaker is uitgerust met een responsieve Boost-midsole, die zorgt voor uitstekende demping en energieteruggave. Dit draagt bij aan comfort en stabiliteit tijdens het lopen op de golfbaan. Daarnaast heeft de sneaker een versterkte loopzool met een Torsion Bar, wat zorgt voor stabiliteit tijdens het golfen. 
Het bijzondere is dat de sneaker geen spikes heeft, waardoor je na het golfen direct het clubhuis kunt betreden zonder van schoenen te hoeven wisselen.

Of je nu een ervaren golfer bent of net begint, de Bogey Boys x adidas Modern Classic 80 Golf 'Cloud White' is een stijlvolle en functionele keuze voor iedereen die op zoek is naar comfortabele en betrouwbare golfschoenen met een moderne uitstraling.
Bogey Boys x adidas Modern Classic 80 Golf 'Cloud White' GW2113
0
jun.
14
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download