Skip to content

Beams x Mizuno Wave Rider Beta 'Mojave Desert'
D1GD232801
50% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Mizuno Wave Rider 10 'Arctic Ice'Mizuno Wave Rider 10 'Shifting Sand'Mizuno Wave Rider ß - Nim CloudMizuno Wave Rider Beta 'Quicksilver'Mizuno Wave Rider Beta 'Kosei'Mizuno Wave Rider Beta 'Peach Bloom'

Productdetails

StylecodeD1GD232801
MerkMizuno
ModelMizuno Wave Rider
ColorwayMojave Desert/Mojave Desert/Tiger's Eye
KleurGeel
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum21-04-2023
Gepubliceerd17 april 2023 16:06
Bijgewerkt25 april 2024 06:39
De Beams x Mizuno Wave Rider Beta 'Mojave Desert' is een unieke samenwerking tussen de Japanse streetwear merk Beams en het Japanse sportmerk Mizuno. Deze sneaker combineert Mizuno's expertise in hardloopschoenen met Beams' kenmerkende stijl.

De naam 'Mojave Desert' verwijst naar de aardse kleuren die gebruikt worden op de sneaker. De upper is gemaakt van zandkleurig mesh, terwijl de suède overlays en het logo van Mizuno zijn uitgevoerd in een warme bruine tint die doet denken aan de kleur van de woestijngrond. De zool heeft een grijsbruine tint die mooi contrasteert met de upper. Wat betreft technologie heeft de Wave Rider Beta een MIZUNO ENERZY-midsole, die zorgt voor een veerkrachtige en responsieve demping tijdens het lopen.

De Beams x Mizuno Wave Rider Beta 'Mojave Desert' is de perfecte sneaker voor sneakerliefhebber die opzoek zijn naar een sneaker met een unieke look. De combinatie van kleuren en materialen geeft de sneaker een robuuste uitstraling en geeft jouw outfit een extra dimensie.
Beams x Mizuno Wave Rider Beta 'Mojave Desert' D1GD232801
0
apr.
21
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download