Skip to content

AMBUSH ® x Nike Air Adjust Force 'Summit White'
DM8465-100
65% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

AMBUSH x Nike Air Adjust Force  'University Blue'Nike Air Adjust Force WMNS 'Light Bone Khaki'Nike Air Adjust Force WMNS 'Dark Obsidian'AMBUSH x Nike Air Adjust Force 'Madder Root'Nike Air Adjust Force 'Citron Pulse'Nike Air Adjust Force 2023 WMNS 'Vast Grey'

Productdetails

StylecodeDM8465-100
MerkNike
ModelNike Air Adjust Force
ColorwaySummit White/Black
KleurWit
DoelgroepMannen
Releasedatum19-08-2022
Beoordeling6.5 / 10 (37 stemmen)
Gepubliceerd5 augustus 2022 06:36
Bijgewerkt22 maart 2024 06:22
Yoon Ahn van AMBUSH heeft zijn krachten opnieuw gebundeld met Nike om een aantal kleurstellingen van het Nike Air Adjust Force model te ontwerpen, met een 'Summit White' en een 'Psychic Purple' versie. Dit was de eerste verschijning van het model sinds de release in 1996, met een iets slanker silhouet, en een Nike Grind zool gemaakt van gerecyclede materialen als onderdeel van Nike's Move To Zero campagne. 

De AMBUSH ® x Nike Air Adjust Force 'Summit White' plaatst een eenvoudige zwart-witte colorway op de 90s basketbal sneaker, met een overwegend wit lederen bovenkant op een zwarte tussenzool en met meerdere zwarte details, waaronder de veters en mid-panel. Een paarse flits op de binnenzool voegt een extra dimensie toe aan de colorway. 

AMBUSH's logo is te zien op de hiel, terwijl de Nike Swoosh twee keer op het bovenwerk verschijnt, en een keer op de tong. Een verwisselbare shroud rond de middenvoet kan gedragen of verwijderd worden, en zelfs gemixt worden met een andere colorway van het model. 
AMBUSH ® x Nike Air Adjust Force 'Summit White' DM8465-100
11
aug.
19
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download