Skip to content

adidas Yeezy Foam RNNR 'Onyx'
HP8739
74% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

adidas Yeezy Foam Runner 'Stone Salt'adidas Yeezy Foam Runner 'Stone Taupe'adidas Yeezy Foam Runner "Desert Sand"

Productdetails

StylecodeHP8739
Merkadidas
Modeladidas Foam Runner
ColorwayOnyx/Onyx/Onyx
KleurZwart
DoelgroepMannen
Releasedatum07-03-2024
Beoordeling7.4 / 10 (149 stemmen)
Gepubliceerd24 februari 2022 14:23
Bijgewerkt18 april 2024 07:28
Met de adidas Yeezy Foam RNNR 'Onyx' geniet je van ongeëvenaard comfort en stijl. Deze baanbrekende schoen, gemaakt in samenwerking met Kanye West, heeft een geavanceerd ontwerp waarin functionaliteit en futuristisch design samenkomen. 

Met een monochroom zwart bovenwerk en een opvallend geribbeld patroon heeft de 'Onyx' colorway een gelikte en subtiele uitstraling met een minimalistische merkaanpak. De schoen is gemaakt van een speciaal schuimmateriaal uit één stuk dat licht en flexibel is, waardoor hij ideaal is voor de hele dag. Het gedempte voetbed biedt uitstekend comfort bij elke stap en het slip-on ontwerp zorgt voor een stevige pasvorm. Hij is geschikt voor verschillende ondergronden en activiteiten dankzij de stevige grip van de buitenzool.

De adidas Yeezy Foam RNNR 'Onyx' is een must-have toevoeging aan je collectie, die vooruitstrevende stijl combineert met ongeëvenaard comfort, of je nu een sneakerhead of een fashion-forward persoon bent. Maak een statement met dit beroemde silhouet en verbeter je schoenenspel.
adidas Yeezy Foam RNNR 'Onyx' HP8739
71
mrt.
7
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download