Skip to content

adidas Tyshawn Low 'Cloud White Gum'
IG5286
‱50% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

adidas Tyshawn Low 'White Royal Blue' adidas Tyshawn Low 'Brown'adidas Tyshawn Remasteredadidas Tyshawn Lowadidas Tyshawn Lowadidas Tyshawn

Productdetails

StylecodeIG5286
Merkadidas
Modeladidas Tyshawn
ColorwayCloud White/Cloud White/Gum
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum05-07-2023
Gepubliceerd30 juni 2023 15:24
Bijgewerkt28 april 2024 06:26
De adidas Tyshawn Low 'Cloud White Gum' sneaker, ontworpen in samenwerking met professioneel skateboarder Tyshawn Jones, is een stijlvolle en veelzijdige schoen. Dit low-top silhouet is ideaal voor zowel skateboarders als modebewuste mensen, omdat het skateboarden functionaliteit combineert met klassieke esthetiek.

De adidas Tyshawn Low 'Cloud White Gum' heeft een simpel, minimalistisch ontwerp en een bovenkant van eersteklas leer die lang meegaat. De contrasterende gum rubberen buitenzool geeft de cloud-white colorway een vleugje klassieke aantrekkingskracht en tegelijkertijd een gevoel van frisheid en netheid. Het stijlvolle en herkenbare ontwerp wordt afgemaakt door het kenmerkende Tyshawn-logo op de tong en de duurzame adidas Three Stripes op de zijkanten.

Deze sneaker is ontworpen met skateboardprestaties in gedachten en biedt maximaal comfort en duurzaamheid. De impact wordt geabsorbeerd door de flexibele EVA middenzool, en ondersteuning en demping worden geboden door de Adiprene sokvoering. Het skateboard kan beter onder controle worden gehouden dankzij de buitenzool van gevulkaniseerd gumrubber, die zorgt voor een uitstekende grip en boardgevoel. 

Met de Tyshawn Low 'Cloud White Gum' kun je genieten van een tijdloos ontwerp, uitstekende prestaties en de unieke stijl van Tyshawn Jones, die skateboardfunctionaliteit feilloos integreert met alledaagse kleding.
adidas Tyshawn Low 'Cloud White Gum' IG5286
0
jul.
5
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download