Skip to content

adidas NMD_S1 'Grey'
ID0360
46% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Humanrace x adidas NMD S1 MAHBS 'Oatmeal Pink'NEIGHBORHOOD x adidas NMD_S1 Knit 'Core Black'adidas NMD_S1 'White'adidas Nmd S1 'Core Black'Humanrace x adidas NMD S1 MAHBS 'Earth Strata'Humanrace x adidas NMD_S1 'Oatmeal'

Productdetails

StylecodeID0360
Merkadidas
Modeladidas NMD S1
ColorwayGrey Two/Grey One/Silver Metallic
KleurGrijs
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum05-07-2023
Gepubliceerd16 juni 2023 14:37
Bijgewerkt4 mei 2024 05:47
De adidas NMD_S1 'Grey' sneaker is een moderne en stijlvolle kijk op het populaire NMD silhouet. Deze sneaker combineert moderne designelementen met geavanceerde technologie tot een gezellige en stijlvolle schoen die ideaal is om dagelijks te dragen.

De kleurvariant 'Grey' heeft een strakke, minimalistische esthetiek en een geraffineerde, aanpasbare grijstint. Voor het beste comfort biedt het Primeknit bovenwerk een veilige en flexibele pasvorm die zich aanpast aan de vorm van je voet. Bij elke stap zorgt de responsieve Boost demping van de iconische NMD middenzool voor een uitstekende energieteruggave en schokabsorptie. De sneaker is gemaakt voor stedelijke verkenning en heeft een stevige rubberen buitenzool die tractie biedt op verschillende oppervlakken. Het treklipje op de hiel en het merk op de tong voegen subtiele details toe aan het algehele ontwerp, terwijl het iconische driestreep-merk op de zijkanten staat voor adidas' erfgoed en toewijding aan kwaliteit.

Met de adidas NMD_S1 'Grey' sneaker zet je een stap in de toekomst van schoenen. Profiteer van de geavanceerde technologie en het eigentijdse ontwerp van de NMD_S1 om je streetwear-game te verbeteren.
adidas NMD_S1 'Grey' ID0360
-1
jul.
5
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download