Skip to content

adidas Country OG 'Matte Silver'
IE4230
70% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

adidas Country OG 'Silver Metallic Green'Song for the Mute x adidas Country Low OG 'Grey'Song for the Mute x adidas Country OG Low 'Black'Song for the Mute x adidas Country OG Low 'Active Teal'adidas Country OG 'Footwear White'adidas Country OG 'Night Indigo'

Productdetails

StylecodeIE4230
Merkadidas
Modeladidas Country
ColorwayMatte Silver/Bright Blue/Footwear White
KleurZilver
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum16-03-2024
Beoordeling7 / 10 (10 stemmen)
Gepubliceerd8 juni 2023 17:22
Bijgewerkt28 maart 2024 05:20
De adidas Country OG 'Matte Silver' is een moderne interpretatie van de klassieke jaren 70 hardloopschoenen. Met zijn eigentijdse design en strakke lijnen geeft deze sneaker een knipoog naar het verleden terwijl het een eigentijdse uitstraling behoudt.

De upper van de adidas Country OG is vervaardigd van hoogwaardig leer en suède, wat zorgt voor duurzaamheid en comfort. De opvallende 'Matte Silver' kleur geeft de sneaker een stijlvolle en futuristische look. 

Of je nu kiest voor een sportieve outfit met een trainingsbroek of een meer casual ensemble met jeans en een T-shirt, de adidas Country OG 'Matte Silver' voegt een vleugje retrostijl toe aan je look. Met zijn tijdloze design en moderne kleur is deze sneaker een eyecatcher die je outfit naar een hoger niveau tilt.
adidas Country OG 'Matte Silver' IE4230
4
mrt.
16
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download