Skip to content

adidas Country OG 'Core Black'
IE4231

Misschien vind je dit ook leuk

adidas Country OG 'Matte Silver'adidas Country OG 'Collegiate Green'adidas Country OG 'Silver Metallic Green'adidas Country OG 'Dark Marine'Song for the Mute x adidas Country Low OG 'Grey'adidas Country OG 'Wonder White'

Productdetails

StylecodeIE4231
Merkadidas
Modeladidas Country
ColorwayCore Black/Core Black/Footwear White
KleurZwart
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum15-06-2023
Gepubliceerd8 juni 2023 17:27
Bijgewerkt25 april 2024 06:39
De adidas Country OG 'Core Black' is een sneaker die teruggrijpt naar de stijl van de jaren 70 en geïnspireerd is op vintage hardloopschoenen uit die tijd. Met zijn tijdloze ontwerp en strakke lijnen is deze sneaker een favoriet onder sneakerliefhebbers die houden van een klassieke en ingetogen uitstraling.

De upper van de adidas Country OG is gemaakt van hoogwaardig leer en suède, waardoor de sneaker zowel duurzaam als comfortabel is. Het gebruik van de kleur 'Core Black' geeft de sneaker een stoere en veelzijdige uitstraling, waardoor hij gemakkelijk te combineren is met diverse outfits.

Of je nu kiest voor een sportieve look met een trainingsbroek of een meer casual ensemble met jeans en een T-shirt, deze sneaker voegt een vleugje retrostijl toe aan je outfit. Het tijdloze zwarte design zorgt voor een subtiele en elegante look, waardoor deze sneaker een must-have is voor elke sneakerverzamelaar.
adidas Country OG 'Core Black' IE4231
0
jun.
15
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download