Skip to content
Staff Picks

Foot Locker outfits voor de zomer

19 juni 2023 08:52
Foot Locker outfits voor de zomer

De zomer is eindelijk hier! Om je een beetje voor te bereiden op de komende warmere dagen, hebben we een aantal favoriete zomer outfits voor je samengesteld met de items van Foot Locker.

Bekijk de Foot Locker zomercollectie hier en scoor jouw volgende outfit.

1. Three Stripes all over

We beginnen met een volledige adidas outfit. adidas heeft net op tijd voor de zomer zijn Adicolor 70’s collectie uitgebracht. Combineer de witte en groene shorts met een groene en witte polo voor een vintage look waar je niet fout mee kunt gaan.

Om de outfit af te maken hebben we gekozen voor de adidas Superstar in een ‘Cloud White-Semi’, ‘Screaming Green’ en ‘Blue Dawn’ kleurenschema. Dit zorgt voor een mooie retro look voor de zomer.

Foot Locker summer outfits
Foot Locker summer outfits

2. Sandy Beach outfit

Speciaal voor het strand hebben we de ‘Sandy Beach’ outfit samengesteld. Met een ingekort Jordan T-shirt gecombineerd met een crèmekleurige Jordan shorts ben je klaar om de show te stelen, waar je ook naartoe gaat. Om de outfit af te maken, hebben we gekozen voor de Air Jordan 1 Elevated Low, waardoor de outfit er mooi en netjes uitziet.

Foot Locker summer outfits
Foot Locker summer outfits

3. Stay Cozy

Er goed uitzien is één ding, maar je goed voelen terwijl je dat doet, is nog beter. De volgende outfit draait om comfort en stijl. Zowel de adidas Adicolor broek als het ingekorte T-shirt geven je wat ruimte om te ademen en laten je er ook goed uitzien. Dit in combinatie met de adidas Terrex Hydroterra Light geeft de outfit het comfort en de stijl die het verdient.

Foot Locker summer outfits
Foot Locker summer outfits

4. Easy Summer

Er zijn een paar essentiële items die iedereen nodig zou moeten hebben voor de zomer. De volgende outfit combineert ze allemaal en geeft je de perfecte dagelijkse look. Als eerste hebben we het PUMA Classics World Champs T-shirt. Combineer het shirt met de olijfgroene Timberland cargobroek en maak je fit af met de classic PUMA Slipstream.

Foot Locker summer outfits

5. Casual Nights

Om onze lijst af te sluiten hebben we een outfit voor de avonden waarop je helemaal los wilt gaan. Een dateavond of misschien een leuk feestje of diner, dit is de outfit waar je voor gaat als je indruk wilt maken. Daarom hebben we gekozen voor deze Jordan Heritage Jurk en een paar Air Jordan 14’s in een ‘Metallic’ kleurenschema. Deze outfit zal zeker de aandacht trekken, waar je ook naartoe gaat.

Foot Locker summer outfits
Foot Locker summer outfits

Dit waren onze favoriete zomerse outfits van Foot Locker. Mocht je zelf de collectie van Foot Locker willen bekijken, ga dan naar de Foot Locker website. Als je op de hoogte wilt blijven van content zoals deze, zorg er dan voor dat je onze Sneakerjagers nieuwspagina bekijkt.