Skip to content
Upcoming

Dit zijn de zes opkomende Yeezy releases

1 oktober 2020 21:00
Dit zijn de zes opkomende Yeezy releases

Over de laatste paar maanden is het duidelijk geworden dat veel Yeezy releases eeuwenoude namen kregen. Denk bijvoorbeeld aan de ‘Alvah’ en ‘Israfil’. Nu is het duidelijk dat Kanye van deze namen af gaat stappen en voor de aankomende releases weer makkelijke namen gaat gebruiken.

We zagen een paar weken geleden al dat Kanye West een afbeelding deelden op social media, waarbij alle overige Yeezy releases van 2020 te zien waren. Nu zijn er zes sneakers naar buiten gekomen, waarvan het zeker is dat we deze wereldwijd gaan zien.

Yeezy Line-Up

De Yeezy Quantum ‘Ophanium’ heet nu ‘Teal Blue’. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van bruin en groen Primeknit gecombineerd met blauwe details. Onder het bovenwerk zit een half doorzichtige witte BOOST midsole. De Yeezy Boost 350 V2 ‘Abez’ heet nu ‘Natural’. De sneaker beschikt natuurlijk over een primeknit bovenwerk en heeft een kleuren combinatie van wit, grijs en crème. De Yeezy 700 V2 ‘Srphym’ heet nu ‘Safflower’. Het bovenwerk heeft een gele kleur als basis en heeft een crème overlay. De zwarte neopreen tong en enkel brengen wat contrast aan het bovenwerk. De Yeezy Boost 350 V2 ”Yeicher’ heet nu ‘Fade’. Een combinatie van verschillende kleuren bruin bevinden zich op het bovenwerk, terwijl er een blauwe streep door het midden van de sneaker heen loopt. De laatste Yeezy Boost 350 V2 is de ‘Eliada’ die nu de ‘Sand Taupe’ heet. Dit paartje doet zich trouw aan de naam. Het lijkt namelijk net of dat de sneaker onder het zand zit. Als laatste hebbenwe de Yeezy 700 V3 ‘Eremial’ waarbij de naam is veranderd naar ‘Clay Brown’. De sneaker is gemaakt van primenkit materiaal, waarbij deze donker bruin is met licht bruine details.

Alleen de maanden zijn nog maar bekend wanneer de sneakers uitkomen en is het even afwachten op een exacte release datum. Bekijk hieronder alle zes de paartjes en houd onze releaskealender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


adidas Yeezy Quantum ‘Teal Blue’
Release datum: oktober 2020
Prijs: €250

Yeezy releases

adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Natural’
Release datum: oktober 2020
Prijs: €
220

Yeezy releases

adidas Yeezy 700 V3 ‘Safflower’
Release datum: november 2020
Prijs: €2
00


adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Fade’
Release datum: november 2020
Prijs: €2
20

Yeezy releases

adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Sand Taupe’
Release datum: december2020
Prijs: €2
20


adidas Yeezy 700 V2 ‘Clay Brown’
Release datum: december 2020
Prijs: €2
00

Yeezy releases