Skip to content
Newsfeed

Yeezy BSKTBL Knit wordt binnenkort gereleased

7 oktober 2021 15:36
Yeezy BSKTBL Knit wordt binnenkort gereleased

Yeezy komt met een nieuwe BSKTBL sneaker. Het model krijgt een ‘3D Slate Blue’ colorway en wordt in 2021 verwacht.

Yeezy BSKTBL Knit ‘3D State Blue’

Kanye West heeft samen met adidas gewerkt aan een nieuwe sneaker. De BSKTBL lijn van Yeezy kent al een aantal colorways waaronder de ‘Frozen Blue’ en de ‘Barium’. De BSKTBL lijn bestaat uit strakke designs en hebben dynamische golven op de upper.

De nieuwe Knit ‘3D State Blue’ heeft een ietwat ander uiterlijk dan de modellen uit de BSKTBL lijn die we gewend zijn. Zoals de naam al zegt heeft het silhouet een Primeknit bovenwerk. De dynamische golven zijn vervangen door een knit upper wat het een flexibele sneaker maakt.

De Yeezy BSKTBL heeft een zwarte hoge kraag en heeft een sock-like design. De kraag is flexibel en loopt in vergelijking met de voorgaande BSKTBL modellen een stuk verder door. De upper van de sneaker combineert twee kleuren blauw. Het bovenwerk heeft geen overlays of mudguard. Wel loopt de middenzool door op het bovenwerk en heeft het paar een verstevigende heel counter.

De Yeezy BSKTBL Knit ‘3D State Blue’ heeft nog geen officiële releasedatum. Wel wordt het paartje in 2021 verwacht. Houd onze releasekalender om deze release niet te missen. Vergeet ons ook niet te volgen op Instagram, Facebook en Twitter en blijf op de hoogte van de laatste nieuwsberichten en updates.

adidas Yeezy BSKTBL 3D State Blue