Skip to content
Upcoming

Kanye West laat volledige Yeezy 2020 line-up zien

11 september 2020 15:15
Kanye West laat volledige Yeezy 2020 line-up zien

Alhoewel de meeste sneaker leaks van verschillende sneaker insiders komt van Instagram of Twitter is het dit keer anders. Dit keer komt het van designer Kanye West zelf, die een afbeelding heeft gedeeld waar alle overige Yeezy releases van 2020 opstaan.

We zitten op dit moment in het midden van september en zien dat er deze maand nog twee verschillende sneakers uit gaan komen. Op 19 september komt de ‘Asriel’ colorway uit voor de Yeezy Boost 350 V2. Dit paartje krijgt een wat donkerder bovenwerk met een geel/groene midsole. Op de 30e zien we dat er weer een nieuwe colorway uit zal gaan komen voor de Yeezy Boost QNTM.

In oktober komen er bruine colorways uit voor de Yeezy Boost 350 V2 en Yeezy Boost 380. Wat ook opvallend is, is dat er twee colorways voor de Yeezy Foam Runner uit komen. November brengt een Triple Black colorway voor de Yeezy Boost 380 en een nieuwe colorway voor de lang verwachte 700 V3. December wordt een echte feest maand als het gaat om Yeezy Releases. Er komen een hele hoop colorways uit voor de 380, maar er komen ook twee re-releases van twee populaire Yeezy Boost 350 V2 colorways. Het gaat namelijk om de ‘Bred’ en de ‘Zebra’ colorway die beide terug zullen komen eind december. Als laatste zien we nog nieuwe colorways voor de 700 V3 en QNTM en zien we een nieuwe slide uitkomen.

Bekijk hieronder de volledige Yeezy 2020 line-up en houd onze Sneakerjagers releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Yeezy Lime-up 2020
Image by Kanye West