Upcoming

Y-3 Runner 4D II komt in een nieuwe colorway

26 april 2019 11:21
Y-3 Runner 4D II komt in een nieuwe colorway

Y-3 en adidas zetten hun futuristische collectie voort met de release van een nieuwe colorway van de ‘Runner 4D II’. Deze zomerse sneaker beschikt over een witte kleur. adidas en Y-3 werken al jaren samen en deze collab is wereldberoemd. Nu staat er een nieuwe colorway voor de deur die waarschijnlijk in een gelimiteerd aantal komt.

De details

De upper van de nieuwe colorway van dit futuristische model is gemaakt van een dubbele laag Primeknit. Deze upper is gemaakt van een witte kleur en beschikt over de kenmerkende 3 strepen van adidas. Door middel van contrasterende zwarte strepen valt deze sneaker extra op. Ook staat er onder deze drie strepen ‘Yohji Yamamoto. Dit is geschreven op een sierlijke wijze. Deze contrasterende details zijn verwerkt onder de veters die op technische, futuristische wijze zijn bevestigd. De veters zijn gemaakt van lightweight tensile cording. Verder heeft de zool een upgrade gekregen, want de zool heeft een breder voetbed. Ook is de midsole dikker en hoger geworden. De Continental rubberen outsole beschikt nu ook over meer grip.

Deze nieuwe colorway van de samenwerking tussen Y-3 en adidas kan je op donderdag 2 mei verwachten bij sneakersnstuff voor €500,-. Echter komt deze sneaker wel in een gelimiteerd aantal. Houd onze releasekalender goed in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste sneaker nieuws!


adidas Y3 4D Runner 'White'

EF0902 · Prijs vanaf €510,-

Naar alle aanbieders
Runner 4D II
Runner 4D II
Runner 4D II
Images by Y-3

The Turnover