Skip to content
Upcoming

Y-3 Kaiwa komt in een triple black colorway

19 juni 2019 15:43
Y-3 Kaiwa komt in een triple black colorway

Het Japanse merk Yohji Yamamoto breidt zijn collectie in samenwerking met adidas uit. Samen brengen zij namelijk een nieuwe colorway uit van het Y-3 Kaiwa model. Dit keer komt het Kaiwa model in een triple black colorway. Deze colorway zal op 20 juni 2019 verkrijgbaar zijn.

In 2018 debuteerde de adidas Y-3 Kaiwa. Al snel werd de sneaker populair onder Yohji Yamamoto fans dankzij de combinatie van een futuristische upper met een hoge tong en een trendy midsole. Nu is het model klaar om zijn debuut te maken in 2019 in een nieuwe colorway, namelijk een triple black colorway.

adidas Y-3 debuteerde hun samenwerking in 2003. Wat bijzonder is aan deze samenwerking, is dat de designs ver voor zijn tijd is. De sneakers zijn erg futuristisch ontworpen. De naam Y-3 heeft een vrij simpele betekenis. De ‘Y’ staat voor Yohji Yamamoto en de ‘3’ staat voor de 3 kenmerkende strepen van adidas. Het streepje in het midden staat voor de samenwerking tussen de twee merken.

adidas Y-3 Kaiwa ‘Triple Black’ | EF2561

Zoals we al zeiden is de Y-3 Kaiwa een geliefd model en een futuristische sneaker. De voorkant van de sneaker is gemaakt van leer. In tegenstelling tot de voorkant is de achterkant gemaakt van rekbaar neopreen. Hierop zit een suède heel pull tab op bevestigd. De hoog uitgesneden tong biedt enige afwijking van het silhouet. Op de tong staat in witte dikgedrukte letters de ‘Y-3′ branding met hier doorheen Yamamoto’s handtekening. De midsole wordt geaccentueerd door bolvormige pods die extra vorm geven aan de outsole.

Morgen, 20 juni 2019, is deze sneaker verkrijgbaar voor €350,- via adidas.nl en andere webshops. Bekijk onze Releasekalender om de volledige Storelist overview te bekijken. Bekijk foto’s van de adidas Y-3 Kaiwa ‘Triple Black’ colorway hieronder. Neem ook dagelijks een kijkje op Sneakerjagers, zodat jij up-to-date blijft van het laatste sneakernieuws!


adidas Y-3 Kaiwa 'Triple Black'

EF2561 · Prijs vanaf €524,-

Naar alle aanbieders
Y-3 Kaiwa
Y-3 Kaiwa
Y-3 Kaiwa
Images by adidas