Skip to content
Upcoming

WIN een paar Warrior Shanghai sneakers naar keuze!

20 december 2020 09:00
WIN een paar Warrior Shanghai sneakers naar keuze!

Een nieuwe dag betekent een nieuw prijs die jij kan winnen via de Sneakerjagers app. Tot en met 24 december maakt jij elke dag kans op een prijs! Vandaag kan je een Warrior Shanghai item winnen naar jouw keuze.

Warror Shanghai is een atletisch schoenenmerk dat is opgezet in 1930. De schoenen van Warrior Shanghai zijn stevig, comfortabel en duurzaam. De sneakers van Warrior Shanghai werd gedragen door athleten, politici en zakenmannen. In de jaren 70 was het WB-1 model enorm populair onder basketballers en wordt de sneaker tot op de dag van vandaag nog steeds gedragen.

Warrior Shanghai

Op de site van Shanghai Warrior kan jij kiezen uit de Warrior DIME sneaker, WB-1 sneaker en een collectie van kleding. De Warrior WB-1 is sinds de jaren 70 niet verranderd en kan jij deze klassieke sneaker nog steeds scoren in verschillende colorways. De Warrior DIME is een vernieuwde versie van het klassieke Warrior silhouet. De sneaker beschikt over een suède bovenwerk en leren details.

Sneakerjagers Christmas Advent Calendar Giveaway

Wil jij weten hoe jij kans maakt op deze Warrior Shanghai prijs, klik dan HIER. De Sneakerjagers Christmas Advent Calendar Giveaway duurt tot en met 24 december. Je hebt dus nog genoeg tijd om een prijs te winnen.


winnen Warrior Shanghai
winnen Warrior Shanghai
winnen Warrior Shanghai
Images by Warrior Shanghai