Skip to content
Upcoming

Win 1 jaar lang gratis sneakers met Intersport Twinsport en Sneakerjagers

3 september 2021 11:59
Win 1 jaar lang gratis sneakers met Intersport Twinsport en Sneakerjagers

Heb jij een lichte sneaker addiction? En draag je het liefst elke maand een nieuw paartje? Dan is deze winactie wellicht iets voor jou: win 1 jaar lang gratis sneakers met Intersport Twinsport. Je kunt meedoen vanaf 3 september 2021 om 12:00 uur. Lees hieronder wat je moet doen om kans te maken op deze toffe giveaway.

puma evo collection

Intersport Twinsport

Intersport Twinsport heeft 18 winkels die gerund worden met passie voor sport. Hun motto is dat sporten voor iedereen is en daarom vind je in hun shop items voor iedereen. Je kunt er grote sportmerken vinden zoals Nike en PUMA en producten voor bijna elke sport. Naast kleding voor tijdens het intensieve trainen, is er ook een grote collectie lifestyle producten. Zo zijn er casual sneakers te vinden die je de gehele dag door kunt dragen.

1 jaar lang gratis sneakers

1 jaar lang gratis sneakers

Kun jij wel wat nieuwe schoenen gebruiken? Doe dan mee met deze winactie! De winnaar wint één jaar lang gratis sneakers uit de webshop van Intersport Twinsport. Elke maand mag hij of zij één paar nieuwe kicks uitkiezen, zodat je elke maand weer een fresh paartje hebt. Als je wil meedoen, moet je onderstaande stappen volgen.

Om mee te kunnen doen:

  1. Volg @instersporttwinsport en @sneakerjagers op Instagram.
  2. Like de giveaway post op Instagram.
  3. Tag 2 vrienden die het liefst ook elke maand een fris paar nieuwe schoenen dragen.
  4. Maak extra kans op de winactie als je de post deelt op je story.

De winnaar zal bekend worden gemaakt via het Instagram-account van @instersporttwinsport.

Intersport Twinsport
Images by Intersport Twinsport

Ga snel naar de Instagram-pagina van @instersporttwinsport en like de giveaway post. Volg hun account en ook dat van ons @sneakerjagers, als je dat nog niet deed. Vergeet verder niet om onze Newsfeed en Blogs in de gaten te houden, zo blijf je op de hoogte van het laatste sneaker nieuws.