Upcoming

White Mountaineering en adidas geven het LNCON model een make-over

20 januari 2020 14:00
White Mountaineering en adidas geven het LNCON model een make-over

White Mountaineering en adidas zijn wederom een samenwerking aangegaan. Dit keer hebben ze ervoor gekozen om het LXCON model een make-over te geven en ze hebben flink uitgepakt! Doormiddel van verschillende nieuwe details aan te brengen hebben ze een ongelooflijke look weten te creëren. Het mooiste van alles is dat er niet een, maar twee colorways van gaan uitkomen!

White Mountaineering is een Japans streetwear label dat is gevestigd in Tokyo. Het label werd in 2006 opgericht door de ondernemer Yosuke Aizawa. De twee bedrijven hebben al verschillende successen gekend en met deze twee colorways erbij gaan ze die successen zeker voort zetten.

White Mountaineering x adidas LXCON | Closer look

De basis van het LXCON model is nog zeker aanwezig, maar de look van de sneaker heeft een totaal andere verbeelding gekregen. De bekende adiPRENE zool is nog steeds aanwezig. Echter hebben hebben ze de naam ‘White Mountaineering’ op de midsole aangebracht. Daarnaast hebben ze de upper met mesh materiaal en plastic lagen weten te verbeteren. De band die over de sneaker loopt hebben ze wederom aangebracht, maar de bekende adidas three-stripes hebben ze op een aparte manier aangebracht. Dit keer zijn het lagen die aangebracht zijn op de upper en die met elkaar verbind worden door een klik systeem en functioneren als veters.

Er zal een blauwe colorway verschijnen en een beige. De blauwe colorway hebben ze met de kleuren zwart en wit nog weten te perfectioneren. Doormiddel van een zwarte basis en zwarte en blauwe details is ze dit ontzettend goed gelukt. De bruine colorway ziet er echter wel wat anders uit. De basis van de upper beschikt over een graphic patroon. Hierover een zijn iets donker lagen beige aangebracht. Doormiddel van oranje en witte details hebben ze ervoor weten te zorgen dat de sneaker een echte eyecatcher is geworden.

25 januari 2020 zullen beide colorways bij adidas verschijnen. Naar verwachting zullen ze rond de €200,- gaan kosten. Om voor verdere releases op de hoogten te blijven raden we je aan om onze releasekalender goed in de gaten te houden zodat je niks mist.


White Mountaineering x adidas LXCON 'Blue'

FV7536 · Prijs vanaf €174,-

Naar alle aanbieders
White Mountaineering adidas LXCON FV7536 Release Date
White Mountaineering adidas LXCON FV7536 Release Date

White Mountaineering x adidas LXCON 'Beige'

FV7538 · Prijs vanaf €215,-

Naar alle aanbieders
White Mountaineering adidas LXCON FV7538 Release Date
White Mountaineering adidas LXCON FV7538 Release Date

The Turnover