Skip to content
Where to Cop

Where to cop: UNION LA x Air Jordan 2 ‘Grey Fog’

20 april 2022 15:00
Where to cop: UNION LA x Air Jordan 2 ‘Grey Fog’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

De UNION LA x Air Jordan 2 ‘Grey Fog’ zal op donderdag 21 april 2022 om 09:00 uur uitkomen. Na de samenwerking met Off-White mag UNION LA ook hun handschrift op het Air Jordan 2 model achterlaten. Om jou een handje te helpen met het scoren van dit paartje hebben wij een overzicht opgesteld met alle stores waar je deze kan scoren.

UNION LA x Air Jordan 2 ‘Grey Fog’ | DN3802-001

De UNION LA x Air Jordan 2 ‘Grey Fog’ heeft een wat simpeler kleurenschema. Op het bovenwerk zijn vooral verschillende grijze tinten te zien. Om het wat kleurrijker te maken zijn een aantal veterogen blauw, net als de randen van de overlay.

UNION LA x Air Jordan 2 'Grey Fog'
UNION LA x Air Jordan 2 'Grey Fog'

De basis van het bovenwerk is gemaakt met een combinatie van nylon en suède. Het suède is vooral te spotten op de overlay en is geperforeerd. Op de kraag wordt nylon gebruikt.

UNION LA x Air Jordan 2 'Grey Fog'
UNION LA x Air Jordan 2 'Grey Fog'

Niet alleen op de overlay zijn geperforeerde gaten te zien, maar ook op de basis van het bovenwerk. Op de kraag zit ook een cirkel patroon, maar deze is gestikt in plaats van geperforeerd. De veters zijn wat vergeeld voor een vintage uitstraling. Deze vergeling is ook te zien op de voering en op het label dat aan de kraag vast zit.

UNION LA x Air Jordan 2 'Grey Fog'
UNION LA x Air Jordan 2 'Grey Fog'

De branding van UNION LA is te spotten op het label aan de kraag en op het label dat aan de veterogen vast zit. De logo’s van Jordan Brand zijn alleen te zien op de tong, de binnenzool en op het label aan de kraag. Nike’s branding zit op de heeltab en op de buitenzool.

Where to cop?

De samenwerking tussen UNION LA en Jordan Brand op de Air Jordan 2 is op donderdag 21 april om 09:00 uur gelijk te koop bij Nike. Vergeet dus niet je wekker te zetten om het paartje te bemachtigen. Als je op de afbeelding hieronder klikt word je meteen doorverwezen naar de pagina op Nike’s website zelf.

Nike
Nike

Raffles

Wil jij meer kans hebben om de UNION LA x Air Jordan 2 ‘Grey Fog’ aan jouw eigen sneakercollectie toe te voegen? Schrijf dan in voor de verschillende raffles. De raffles hieronder zijn al geopend, dus wees er nog snel bij! Klik op de afbeelding om naar de juiste raffle te gaan.

Patta
Patta
SNS
SNS
BSTN
BSTN
One Block Down
One Block Down
Slam Jam
Slam Jam
END Clothing
END Clothing
Oqium
Oqium

Marktplaatsen

Mocht je deze kicks nou mislopen tijdens de release en heb je geen geluk gehad bij de raffles? Maak je niet druk, de Air Jordan 2 zal na de release verkrijgbaar zijn bij verschillende marktplaatsen. Klik op de afbeelding om naar hun site te gaan.

StockX
StockX
Klekt
Klekt
eBay
eBay

De UNION LA x Air Jordan 2 ‘Grey Fog’ zal op donderdag 21 april om 09:00 uur droppen. Vergeet niet je wekker te zetten om op tijd bij de release te zijn. Klik op de knop hieronder om het volledige overzicht van de sneaker te bekijken. Wij wensen jullie veel succes met het scoren van dit unieke paartje!

UNION LA x Air Jordan 2 'Grey Fog'

DN3802-001 · Prijs vanaf €42,-

Naar alle aanbieders