Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG ‘Olive’

25 april 2023 11:15
Where to cop: Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG ‘Olive’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

De Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG SP WMNS ‘Olive’ wordt op 26 april 2023 gereleased. De sneaker is in samenwerking met de rapper uit Houston ontworpen en is hoogstwaarschijnlijk het laatste Air Jordan 1 Low design van de twee namen. Bekijk hier waar je de sneaker kunt scoren.

Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG SP WMNS ‘Olive’ l DZ4137-106

De langverwachte Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG SP WMNS ‘Olive’ wordt eindelijk gereleased. Travis Scott, bekend van nummers als “Sicko Mode” en “Butterfly Effect”, is geen onbekende bij Nike en is verantwoordelijk voor een van de populairste collabs bij Nike van de afgelopen jaren. Met de Travis Scott x Air Jordan 1 ‘Cactus Jack’ en de Travis Scott x Nike SB Dunk Low als een van de populairste designs.

Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG SP WMNS 'Olive'
Nike
Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG SP WMNS 'Olive'

Recent focuste de rapper zich op het Low silhouet van de Air Jordan 1. Het model verscheen al in de colorways ‘Phantom’, ‘Reverse Mocha’ en ‘Cactus Jack’. Nu verschijnt de ‘Olive’ colorway, een WMNS exclusive die ook in TD- en PS-sizing wordt gereleased.

Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG SP WMNS 'Olive'
Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG SP WMNS 'Olive'

De sneaker komt met verschillende details die hinten naar de samenwerking met Travis. Het bovenwerk combineert de kleuren zwart, gebroken wit en olijfgroen. Travis staat bekend om zijn aardetinten kleuren in zijn designs, zo ook in de ‘Olive’.

Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG SP WMNS 'Olive'
Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG SP WMNS 'Olive'

Op de tong is het Cactus Jack logo geplaatst. Op de hiel zien we het Wing logo en het Cactus Jack symbool, deze details zijn in het rood geplaatst. De reversed Swoosh, kenmerkend voor Travis’ designs, verschijnt op het middenpaneel. De sneaker komt met vier paren veters in de kleuren wit, zwart, rood e olijfgroen.

Where to cop?

De Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG SP WMNS ‘Olive’ wordt op 26 april 2023 om stipt 09:00 uur gereleased. Klik op de afbeelding hieronder om de release te bekijken.

Nike

Raffles

De Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG SP WMNS ‘Olive’ is ook via verschillende raffles te verkrijgen. Hier worden de exemplaren verloot onder de deelnemers. Klik op de shops hieronder om je in te schrijven voor de raffles. De sneaker dropt ook hier op 26 april 2023.

Sneakersnstuff
BSTN
One Block Down
Slam Jam
Footpatrol
Naked
END.
Footdistrict
AFEW
OQIUM
Overkill

Marktplaatsen

Mocht je de release van de Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG SP WMNS ‘Olive’ gemist hebben, geen stress! De sneaker is na zijn release ook bij verschillende marktplaatsen te verkrijgen. Klik op de shops hieronder om de sneaker te bekijken.

StockX
Flight Club
Sneakerhype
KLEKT
Stadium Goods
eBay

Where to cop? – PS

De Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG ‘Olive’ dropt ook in PS-sizing. Klik op de afbeelding hieronder en bekijke de release bij Nike. De sneaker dropt op 26 april 2023 om stipt 09:00 uur.

Nike

Marktplaatsen – PS

Mocht je de release van de ‘Olive’ colorway in PS-sizing gemist hebben, neem dan een kijkje bij de marktplaatsen hieronder. Hier zal de sneaker na zijn release verschijnen.

StockX
Flight Club
eBay

Where to cop? – TD

De ‘Olive’ colorway verschijnt daarnaast ook in TD-sizing. Evenals de bovenstaande varianten, dropt ook dit paar op 26 april 2023 om stipt 09:00 uur. Klik op de afbeelding hieronder om de release te bekijken.

Nike

Marktplaatsen – TD

Mocht je de release van de Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG SP TD ‘Olive’ gemist hebben, bekijk dan de marktplaatsen hieronder. Hier zal de sneaker na zijn release verschijnen.

StockX
eBay

Dit zijn de stores waar de Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG SP ‘Olive’ zal releasen. Klik op de buttons aan de zijkant van dit artikel voor een up-to-date overzicht van de stores en releasedetails. De sneaker dropt op 26 april 2023 om stipt 09:00 uur. Houd onze releasekalender in de gaten voor de laatste updates betreffend de ‘Olive’ colorway.