Skip to content
Where to Cop

Where to Cop: Off White x Nike Air Terra Forma ‘White’ & ‘Wheat’ 

19 december 2022 17:33
Where to Cop: Off White x Nike Air Terra Forma ‘White’ & ‘Wheat’ 
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

De Off White x Nike Air Terra Forma in de colorways ‘White’ & ‘Wheat’ komen op woensdag 21 december 2022 om 09:00 uur uit bij meerdere retailers en ook via een aantal raffles. De prijzen beginnen bij 210€. Wil je een van de paatjes of beide? Lees dan verder:

Hier vind je alle retailers en loterijen voor de Off White x Nike Air Terra Forma ‘White’ & ‘Wheat’ in één oogopslag.

Off-White x Nike Air Terra Forma ‘Wheat’ & ‘White’

De nieuwe ontwerpen van Nike en Off-White hebben een speciale wandelversie van het Air Terra silhouet. De collab is geïnspireerd op modellen uit de late jaren 80 en begin jaren 90.

Volgens Nike vindt de Terra Forma stijlen uit het verleden opnieuw uit en voorziet ze van een futuristisch design!

In totaal krijgen we twee colorways van de samenwerking: ‘Wheat’ & ‘White’ zijn gehouden in bruine en witte tinten zoals de namen het ook beschrijven.

De bruine colorway wordt geleverd met een opvallende tong in lichtgroen, terwijl de witte versie donkerpaarse met zwart heeft. Ook de kleuren op de hiel verschillen, evenals de buitenzolen. Welke look kies jij?

Het ontwerp is natuurlijk weer erg Off-White en bevat veel details zoals de tag op de veters, de belettering op de zijkant en de buitenzool met spikes. We zien ook een extra grote tong en het “Swimming Man” logo dat ons Off-White ontwerper Virgil Abloh’s favoriete schoen laat zien – de AJ6! Het Nike Air Terra design draagt ook de klassieke wandel vibes.

Op de buitenzool staat een boodschap die ons oproept het milieu te beschermen en de aarde met respect te behandelen. De typische Swoosh en kleurrijke accenten rond de buitenzool zorgen voor extra blikvangers.

Nike

Where to Cop?

De Off White x Nike Air Terra Forma ‘Wheat’ viert zijn release op woensdag 21 december 2022. Daar zal je de sneaker bij onderstaande winkels om 09:00 uur in handen kunnen krijgen.

Raffles

De Off White x Air Terra Forma ‘Wheat’ zal ook beschikbaar zijn via een aantal raffles. Doe mee om een kans te winnen om de kicks te kopen met een beetje geluk.

Je kunt zich direct inschrijven door op onderstaande winkels te klikken:

Marktplaatsen

De release gemist of geen geluk in de raffles? Geen probleem. Je kunt de sneaker na de release nog steeds kopen via onderstaande marktplaatsen. Bekijk alle details door op onderstaande afbeeldingen te drukken:

Where to Cop?

De Off White x Nike Air Terra Forma in de lichtere ‘White’ look dropt ook op woensdag 21 december 2022 om 09:00 uur. Klik op de winkels hieronder om de releases in detail te bekijken:

Raffles

Er zijn ook enkele raffles voor de Off White x Air Terra Forma ‘White’. Je kunt zich direct inschrijven door op onderstaande winkels te klikken:

Marktplaatsen

Heb je de release gemist? Geen probleem want ook de Off White x Nike Air Terra Forma in het lichtere ‘White’ zul je vinden via verschillende marktplaatsen. Klik op de afbeedlingen om door te gaan naar de marktplaatsen.

Dus nogmaals in een notendop: De Off White x Nike Air Terra Forma in de colorways ‘White’ & ‘Wheat’ vieren hun release op woensdag 21 december 2022 om 09:00 uur. Volg ons op Instagram voor nog een release reminder en schrijf je snel in voor alle Raffles!

Klik op onderstaande knop voor een voortdurend bijgewerkt overzicht van alle winkeliers en raffles. Veel success!

Off-White x Nike Air Terra Forma 'Wheat'

DQ1615-700 · Prijs vanaf €122,-

Naar alle aanbieders

Off White x Nike Air Terra Forma 'White'

DQ1615-100 · Prijs vanaf €124,-

Naar alle aanbieders