Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Nike Air Max 90 SE ‘Safari’

3 december 2021 11:05
Where to cop: Nike Air Max 90 SE ‘Safari’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

Nike brengt binnenkort de Air Max 90 SE ‘Safari’ uit. De sneaker komt gekleed in het bekende ‘Safari’ printje en is vanaf zaterdag 4 december 2021 verkrijgbaar bij verschillende shops. Wij hebben alvast alle verkooppunten voor je op een rijtje gezet.

Nike Air Max 90 SE ‘Safari’

De Nike Air Max 90 ‘Safari’ heeft geen onbekende print. In 1987 werd het printje voor het eerst gespot op de Nike Air Safari. Dit paartje combineert de kleuren zwart en oranje met elkaar, met het safari patroon op de hiel en mudguard.

Een aantal jaren later bracht Nike dit printje terug op verschillende modellen, waaronder de Air Max 1 ‘Atmos Safari’ uit 2003 en de SB Dunk Low Pro QS ‘Safari’ uit 2020.

Air Max 90 'Safari'

Het aankomend paartje combineert de kleuren rood en geel met het bekende safari printje. Zo hebben de overlays op de mudguard, middenpaneel en rondom de veters een stippenpatroon gekregen.

Air Max 90 'Safari'
Air Max 90 'Safari'

Op de tong is een leren Nike tag te vinden. Deze is in het zwart gezet. Ook de hieltab en overlay boven de middenzolen hebben een zwart kleurtje gekregen. De Swoosh is volledig wit, evenals de middenzolen en maken het paartje helemaal compleet.

Air Max 90 'Safari'

Where to cop?

De ‘Safari’ is vanaf zaterdag 4 december 2021 verkrijgbaar bij verschillende shops. Hieronder vind je een overzicht van alle winkels waar jij het paartje kunt scoren. Wees er snel bij, want de kicks zullen om 09:00 uur stipt online komen. Klik snel op de shops hieronder om de release te bekijken.

Nike
Nike
A Few
A Few
4Elementos
4Elementos
Footdistrict
Footdistrict
End Clothing
END Clothing
43einhalb
43einhalb
Offspring
Offspring
Urbanstar
Urbanstar

Marktplaatsen

Heb je het paartje helaas niet kunnen scoren? Geen enkel probleem! De Nike Air Max 90 SE ‘Safari’ is namelijk ook te vinden bij StockX en Ebay.

Air Max 90 Safari
StockX
Air Max 90 Safari
Ebay

Door de button hieronder te klikken, krijg je een compleet overzicht van de Nike Air Max 90 SE ‘Safari’ en alle verkooppunten. Houd je agenda goed in de gaten, want de kicks zullen op zaterdag 4 december 2021 gereleased worden. Alvast heel veel succes toegewenst!

Nike Air Max 90 SE 'Safari'

DC9446-001 · Prijs vanaf €62,-

Naar alle aanbieders