Skip to content
Where to Cop

Where to Cop: Nike Air Max 1 ‘Mica Green’

2 juni 2023 08:40
Where to Cop: Nike Air Max 1 ‘Mica Green’

De langverwachte Nike Air Max 1 ‘Mica Green’ wordt uitgebracht op 3 juni 2023. Perfect getimed met de zomer die voor de deur staat. Met Air Max Day van dit jaar, 2023, is Nike teruggegaan naar zijn roots met het origineel uit 1986. Simpele, originele kleurstellingen worden vergezeld door gedurfde en nieuwe kleurstellingen, zoals de ‘Mica Green’.

Nike Air Max 1 ‘Mica Green’ | DZ4549-100

Nike

De langverwachte ‘Mica Green’ colorway komt eraan. In 2023 heeft Nike al een hoop verschillende Air Max 1 colorways gereleased, denk hierbij aan de ‘Sanddrift’, ‘Light Bone’ en ‘Summit White’, en nu staat ons dan eindelijk de ‘Mica Green’ te wachten. De sneaker komt in een zomerse colorway.

De Nike Air Max 1 ‘Mica Green’ lijkt zijn inspiratie te halen uit zijn voorganger; de ‘Mica Green Volt’ uit 2017. Het bovenwerk is van mesh en komt in een witte kleur. De beige, suède overlays geven de sneaker een chique look en de Swoosh en mudguard komen in de ‘Mica Green’ kleur.

Op de tong van de sneaker vind je het Nike Air-logo, ook in de kleur ‘Mica Green’. De tranpsarante Air unit maakt de sneaker compleet.

Where to cop

Deze nieuwste colorway van de Air Max 1 zal uitkomen op zaterdag 3 juni 2023 om stipt 09:00 uur. Let op! Sommige winkels en raffles kunnen verschillen in tijden hebben. Bekijk het volledige overzicht van alle retailers hieronder. Bekijk onze releasekalender voor meer aankomende releases.

Nike Air Max 1 'Mica Green'

DZ4549-100 · Prijs vanaf €95,-

Naar alle aanbieders

Dit was het overzicht van alle winkels waar je deze aankomende release kunt scoren. Geen succes gehad? Geen zorgen! De sneaker zal na de release ook te koop zijn op verschillende marktplaatsen.