Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Nike Air Max 1 ’87 WMNS ‘Coconut Milk’

13 april 2023 14:02
Where to cop: Nike Air Max 1 ’87 WMNS ‘Coconut Milk’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

Op zaterdag 15 april 2023 dropt de Nike Air Max 1 ’87 WMNS ‘Coconut Milk’. De sneaker verschijnt bij verschillende retailers en is te verkrijgen via raffles. Bekijk hier het volledige overzicht met de stores waar je de Air Max 1 ’87 WMNS ‘Coconut Milk’ kunt scoren.

Nike Air Max 1 ’87 WMNS ‘Coconut Milk’ l FD9856-100

Nike Air Max 1 '87 WMNS 'Coconut Milk'
Nike
Nike Air Max 1 '87 WMNS 'Coconut Milk'

Het jaar 2023 staat in het teken van de Nike Air Max 1. De ene release volgt de andere, denk hierbij aan de Big Bubble ‘University Red’, Safari ‘Summit White’ en de ‘Mica Green’. De volgende in het rijtje is de ‘Coconut Milk’, een WMNS exclusive.

Nike Air Max 1 '87 WMNS 'Coconut Milk'
Nike Air Max 1 '87 WMNS 'Coconut Milk'

De ‘Coconut Milk’ colorway heeft een ingetogen look. De sneaker kleurt van neus tot hiel beige en gebruikt verschillende motieven. Op het middenpaneel is een zebraprint geplaatst. De mudguard en overlays bij de hiel hebben daarentegen de gevlekte ‘Safari’ print gekregen.

Nike Air Max 1 '87 WMNS 'Coconut Milk'
Nike Air Max 1 '87 WMNS 'Coconut Milk'

Het bovenwerk is van mesh. Op de tong, binnenzool en hiel zijn de Nike Air logo’s geplaatst. De veters komen in dezelfde beige kleur als het bovenwerk. De middenzool heeft een witte kleur en beige elementen op de buitenzool maken de sneaker compleet.

Where to cop?

De Nike Air Max 1 ’87 WMNS ‘Coconut Milk’ wordt op 15 april 2023 om stipt 09:00 uur bij verschillende retailers gereleased. Klik op de shops hieronder en bekijk de release.

Nike
Footshop
BSTN
OFFSPRING
Overkill
NAKED
Asphaltgold
Size?
Footdistrict
AFEW
Solebox
Nigra Mercato
Urbanstar
Opium

Raffles

Daarnaast is de Nike Air Max 1 ’87 WMNS ‘Coconut Milk’ ook te verkrijgen via verschillende raffles. Bij een raffle kun je je inschrijven en kun je de sneaker kopen wanneer je wordt ingeloot. De raffles bij de shops hieronder zijn al geopend. Ook hier dropt de sneaker op 15 april 2023.

Sneakersnstuff
END.
Sevenstore

Marktplaatsen

Mocht je de release van de ‘Coconut Milk’ gemist hebben, geen stress! De Air Max 1 is na zijn release ook bij verschillende marktplaatsen te verkrijgen. Bekijk de sneaker bij de shops hieronder.

StockX
eBay
Flight Club
Klekt
Sneakerhype
Sneakermood

Dit zijn de stores waar de Nike Air Max 1 ’87 WMNS ‘Coconut Milk’ zal releasen. Klik op de button hieronder voor een up-to-date overzicht van de stores en releasedetails. De sneaker dropt op 15 april 2023 om stipt 09:00 uur. Houd onze releasekalender in de gaten voor de laatste updates betreffend de ‘Coconut Milk’ colorway.