Skip to content
Where to Cop

Where To Cop: Nike Air Jordan 4 Craft ‘Medium Olive’

16 november 2023 13:21
Where To Cop: Nike Air Jordan 4 Craft ‘Medium Olive’

Een nieuwe release van de Air Jordan 4, het geliefde silhouet van veel sneakerheads, staat voor de deur. Blijf lezen voor een volledig overzicht van retailers die de Nike Air Jordan 4 Craft ‘Medium Olive’ aanbieden!

Nike Air Jordan 4 Craft ‘Medium Olive’ | FB9927-200

Het bovenwerk, bestaande uit diverse tinten olijfgroen, creëert een visueel boeiende uitstraling. Daarnaast wordt een duurzame, comfortabele pasvorm verzekerd door hoogwaardige materialen en nauwkeurige aandacht voor details.

Nike Air Jordan 4 Craft 'Medium Olive' FB9927-200
Nike Air Jordan 4 Craft 'Medium Olive'
Asphaltgold

Het hoogtepunt van deze Air Jordan 4 zijn de karakteristieke raster inzetstukken die zijn vervangen door gestanste panelen. Verder geven de zwarte accenten, zoals de lacestays en de Jumpan op de hiel, het ontwerp een finishing touch.

Nike Air Jordan 4 Craft 'Medium Olive' details
Nike Air Jordan 4 Craft 'Medium Olive' Jumpan logo heel
Asphaltgold

Where To Cop

De release van de Nike AJ4 Craft ‘Medium Olive’ staat gepland op 18 november 2023 om 09:00 uur. Je kunt de sneaker kopen bij Nike en verschillende retailers voor een prijs van €220,-. Ook zal de sneaker beschikbaar zijn in volledige familiematen!

Bekijk de lijst voor een volledig overzicht van retailers hier. Let wel op dat verschillende verkooppunten een loting hanteren, dus schrijf je snel in voordat de raffle sluit.

Benieuwd wat Nike nog meer gepland heeft staan voor de laatste maanden van 2023? Neem dan eens een kijkje bij onze releasekalender!