Skip to content
Where to Cop

Where To Cop: Nike Air Jordan 1 Retro High OG ‘Royal Reimagined’

2 november 2023 19:18
Where To Cop: Nike Air Jordan 1 Retro High OG ‘Royal Reimagined’

Bereid je voor op de nieuwste release uit de ‘Reimagined’ serie van Jordan Brand: de Nike Air Jordan 1 Retro High OG ‘Royal Reimagined’. Bekijk hieronder een compleet overzicht van retailers om deze release niet te missen!

Nike Air Jordan 1 Retro High OG ‘Royal Reimagined’ | DZ5485-042

Zoals de naam suggereert, heeft de ‘Royal’ colorway van deze klassieker een moderne make-over gekregen.

Nike Air Jordan 1 Retro High OG 'Royal Reimagined' on feet
Nike Air Jordan 1 Retro High OG 'Royal Reimagined' DZ5485-042 on feet
SNS

Deze retro high-top sneaker is vervaardigd met een volledig bovenwerk van premium suède in een zwart en koninklijk blauw patroon. De elastische veters leiden naar een geweven Nike Air logo op de tong, terwijl het Ball and Wings logo trots prijkt op de zijkanten. Verder vinden we onder de voet een verfrissende witte middenzool met een Royal Blue rubberen buitenzool voor ultieme grip en stijl!

Nike Air Jordan 1 Retro High OG 'Royal Reimagined' toe box
Nike Air Jordan 1 Retro High OG 'Royal Reimagined' hiel
SNS

Where To Cop

De Nike AJ1 Retro High OG ‘Royal Reimagined’ is vanaf 4 november 2023 verkrijgbaar in alle familiematen. Je kunt deze exclusieve release scoren bij Nike SNKRS en geselecteerde retailers. Een compleet overzicht van verkooppunten vind je hieronder.

Wees er wel van bewust dat verschillende retailers werken met een raffle. Registreer je daarom nu snel voordat de inschrijving sluit!

Daarnaast nieuwsgierig wat er de komende maand nog meer op je te wachten staat? Bekijk dan het overzicht van alle Hyped Sneaker Releases van november 2023!