Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Nike Air Force 1 Low ‘Pink Oxford’ – Sherpa

8 december 2021 15:30
Where to cop: Nike Air Force 1 Low ‘Pink Oxford’ – Sherpa

Speciaal voor de winter dropt Nike een speciale schoen. Zo komt het merk met de Air Force 1 Low ‘Pink Oxford’ en is deze gemaakt van warme sherpa materialen. De sneaker is vanaf donderdag 9 december 2021 verkrijgbaar bij verschillende shops. Wij hebben een overzicht gemaakt van winkels waar jij dit paartje kunt scoren.

Nike Air Force 1 ‘Pink Oxford’ – Sherpa

In 1982 lanceerde Nike hun eerste Air Force 1 als basketbalschoen. De schoen heeft in de loop van de tijd verschillende colorways en vernieuwde varianten gekregen en de ‘Pink Oxford’ is hier een mooie aanvulling op. Voor de release trekt het aankomend paartje een volledig roze jasje aan en heeft een paar luxe elementen gekregen.

Nike Air Force 1 'Pink Oxford' - Sherpa

Zo heeft de Air Force 1 op het middenpaneel een ‘Metallic’ swoosh gekregen. De tong is bedekt met warme fur materialen en kunnen deze ook heel makkelijk verwijderd worden.

Over de tong heen zijn grove veters te vinden en delen, samen met de lacelock, dezelfde kleur roze als de upper. Een ander opmerkelijk detail die op de schoen te vinden is, is de lichtroze hieltab. Deze is gemaakt van velvet materialen en geven de kicks een chique uitstraling.

Nike Air Force 1 'Pink Oxford' - Sherpa
Nike Air Force 1 'Pink Oxford' - Sherpa

Where to cop?

De ‘Pink Oxford’ is vanaf donderdag 9 december 2021 verkrijgbaar bij verschillende shops. Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van alle winkels waar jij het paartje kunt scoren. Wees er wel snel bij, want de kicks zullen allemaal om 09:00 uur stipt online komen.

Nike
Nike
Naked Copenhagen
Naked Copenhagen
JD Sports
JD Sports
Offspring
Offspring

Met de button hieronder vind je een compleet overzicht van de Air Force 1 Low ‘Pink Oxford’ – Sherpa en alle verkooppunten. Wees goed voorbereid, want de kicks zullen op 9 december 2021 bij verschillende shops gereleased worden. Wij wensen jou alvast heel veel succes!

Nike Air Force 1 'Pink Oxford' - Sherpa

DO6724-601 · Prijs vanaf €99,-

Naar alle aanbieders