Skip to content
Where to Cop

Where to Cop: Liam Gallagher x adidas Originals Spezial LG II ‘Bottle Green’

6 september 2023 20:43
Where to Cop: Liam Gallagher x adidas Originals Spezial LG II ‘Bottle Green’

Liam Gallagher en adidas Spezial hebben opnieuw hun krachten gebundeld om een nieuwe kleurvariant van de LG II te lanceren. Op 8 september 2023 zal namelijk de Liam Gallagher x adidas Originals Spezial LG II ‘Bottle Green’ uitgebracht worden. Waar en wanneer je deze release kunt scoren, ontdek je hieronder. Mis deze drop niet!

Liam Gallagher x adidas Originals Spezial LG II ‘Bottle Green’ | IF8358

De derde samenwerking tussen adidas Spezial en Liam Gallagher brengt de LG2 SPZL sneaker naar voren. Dit is dus niet de eerste keer dat ze samenwerken. In 2019 bundelden ze al hun krachten onder leiding van Gary Aspden. Dit resulteerde in de Padiham LG SPZL.

Nu slaan Gallagher en deze invloedrijke schoenontwerper opnieuw de handen ineen om een reis naar het verleden te maken. Deze nieuwste release haalt namelijk inspiratie uit de archieven van adidas Originals en geeft een eigentijdse twist aan het klassieke squash en indoor silhouet.

Liam Gallagher x adidas Originals Spezial LG II 'Bottle Green' | IF8358
Liam Gallagher x adidas Originals Spezial LG II 'Bottle Green'

De adidas LG2 Spezial ‘Bottle Green’ onderscheidt zich door levendige tinten tegen een strak nylon bovenwerk in warm wit, aangevuld met suède overlays. Het eindresultaat is een schoen die feilloos de old-school charme combineert met een verfrissende moderne uitstraling.

Bovendien is elk detail met uiterste precisie uitgedacht. Hierbij gaat de unieke stijl van Gallagher harmonieus samen met het rijke erfgoed van adidas. Van de herkenbare blauwe adidas branding op de tong waarop het portret van Gallagher prijkt, tot de crèmekleurige leren accenten op de oogleden.

Liam Gallagher x adidas Originals Spezial LG II 'Bottle Green' logo's op achterkant
Liam Gallagher x adidas Originals Spezial LG II 'Bottle Green' rubberen buitenzool

Verder wordt de canvas-achtergrond overlapt door de iconische Three Stripes, het hielpaneel en de teen in zacht suède. Dit resulteert in een visueel boeiend contrast. De kers op de taart van dit ontwerp is de klassieke gomzool, die perfect contrasteert met het bovenwerk en deze sneaker een onmiskenbare stijlvolle uitstraling geeft!

Liam Gallagher x adidas Originals Spezial LG II 'Bottle Green' 'Endorsed by Liam Gallagher' hangtag
Liam Gallagher x adidas Originals Spezial LG II 'Bottle Green' tong label

Where to Cop

Op 8 september 2023 kun je de langverwachte Liam Gallagher x adidas Originals Spezial LG II ‘Bottle Green’ bemachtigen. Dit kan zowel bij adidas zelf als bij speciaal geselecteerde retailers! Hieronder vind je een uitgebreide lijst van deze retailers.

Houd er rekening mee dat sommige van deze retailers een raffle (loting) hanteren. Zorg er daarom voor dat je je snel inschrijft voordat de inschrijving sluit!

En dat is nog niet alles! Er staan namelijk nog meer fantastische releases op de agenda. Blijf op de hoogte door regelmatig de Sneakerjagers releasekalender te checken voor de nieuwste updates!