Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Air Jordan 5 Retro SE ‘Burgundy’

10 augustus 2023 15:12
Where to cop: Air Jordan 5 Retro SE ‘Burgundy’

De Air Jordan 5 ‘Burgundy’ is een colorway waar we al bekend mee zijn. Echte die hard kenners weten dat de originele release plaatsvond in 2006. Na veel geruchten is de AJ5 eindelijk weer terug van weggeweest. Op 12 augustus 2023 om 09:00 uur dropt de Air Jordan 5 Retro SE ‘Burgundy’ bij verschillende retailers.

Lees in dit artikel alle info die je nodig hebt om de ‘Burgundy’ te coppen!

Air Jordan 5 Retro SE ‘Burgundy’ | DZ4131-600

Nike

In 2022 zagen we de Air Jordan 5 Retro ‘Green Bean’ uitkomen die samen met de ‘Burgundy’ in 2006 uitkwam. Nu is het ook tijd voor deze elegante AJ5 om weer terug in de schijnwerpers te staan en dat verbaasd ons niet. De ‘Burgundy’ blijft geheel trouw aan de 2006 look met zijn diep donkerrode upper en zilveren details. De doorzichtige outsole maakt de sneaker helemaal af

In onze ogen is de sneaker de perfecte vibe voor de aankomende herfstmaanden. Vind hieronder een overzicht met alle winkels waar jij dit paartje kan halen.

Asphaltgold

Where to cop?

De Air Jordan 5 Retro SE ‘Burgundy’ zal op 12 augustus 2023 verkrijgbaar zijn. Als je de sneaker wil coppen moet je er vroeg bij zijn, aangezien de release om 09:00 uur plaats vindt. Hieronder zie je een handig overzicht met alle stores en raffles waar je het sierlijke Jordan model kan halen.

Mocht je dan toch de release hebben gemist, maak je dan vooral geen zorgen. De ‘Burgundy zal na de drop nog beschikbaar zijn via verschillende marktplaatsen.

Blijf op de hoogte van deze release en vele andere via de Sneakerjagers releasekalender!