Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Air Jordan 3 Retro WMNS ‘Lucky Green’

4 april 2023 17:23
Where to cop: Air Jordan 3 Retro WMNS ‘Lucky Green’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

Vorige maand, maart 2023, zagen we al een Jordan 3 terugkomen, maar nu is het tijd voor een speciale WMNS exclusive. Op 6 april 2023 stipt om 09:00 uur zal de Air Jordan 3 Retro WMNS ‘Lucky Green’ droppen bij verschillende retailers.

In dit artikel geven we alle informatie over de release zodat jij er alles aan kunt doen om deze Jordan 3 te bemachtigen!

Air Jordan 3 Retro WMNS ‘Lucky Green’ | CK9246-136

Nike

De ‘Lucky Green’ colorway is vaak terug te zien in verschillende Jordan Brand modellen. Zo zagen we in februari 2023 een Jordan 2 in deze groene kleurenstelling en zullen we 15 april 2023 een Jordan 1 in de ‘Lucky Green’ kleur terug zien.

De ‘Lucky Green’ is misschien geen OG colorway, maar deze Air Jordan 3 heeft zeker een retro vibe.

De Air Jordan 3 Retro WMNS ‘Lucky Green’ heeft veel weg van de ‘White Cement Reimagined’ Jordan die we eerder dit jaar, 2023, hebben gezien. Zo maken beide modellen gebruik van een crèmekleurige zool. De off-white kleur zorgt onder andere voor de vintage feel van de sneakers.

Lees snel verder om erachter te komen waar je deze WMNS exclusive kan coppen!

Where to cop?

De Air Jordan 3 Retro WMNS ‘Lucky Green’ zal bij de onderstaande stores droppen. Zorg dat je op tijd klaar zit, want de sneaker zal op 6 april 2023 stipt om 09:00 uur releasen. Klik op een van de onderstaande retailers om naar de website te gaan.

Nike
BSTN
NAKED
asphaltgold
One Block Down
Afew Store

Raffles

Je kan de Air Jordan 3 ook bemachtigen via verschillende raffles. Voor het geval dat je nog niet helemaal bekend bent met deze term leggen we dit even kort voor je uit.

Een raffle is eigenlijk een soort loting. Je schrijft je in, en als je wordt uitgeloot mag jij de ‘Lucky Green’ bestellen! Check snel of je je al kunt aanmelden door op een van de winkels hieronder te klikken.

Sneakersnstuff
Offspring
size?
FOOTDISTRICT
End Clothing

Marktplaatsen

Heb je toch de sneaker niet kunnen bemachtigen? Maak je geen zorgen! De Air Jordan 3 Retro WMNS ‘Lucky Green’ zal ook beschikbaar zijn bij de marktplaatsen hieronder.

Flight Club
Klekt
eBay

Dit zijn alle retailers, raffles en marktplaatsen waar je de ‘Lucky Green’ Air Jordan 3 kan halen. Op 6 april 2023 zal de sneaker om 09:00 uur droppen. Houd onze release kalender in de gaten voor de meest recente updates rondom de release. Wij hopen dat je met deze informatie de sneaker kan bemachtigen!

Air Jordan 3 Retro WMNS 'Lucky Green'

CK9246-136 · Prijs vanaf €97,-

Naar alle aanbieders