Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Air Jordan 1 OG ‘Patent Bred’ (Restock)

5 januari 2022 12:10
Where to cop: Air Jordan 1 OG ‘Patent Bred’ (Restock)
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

De Nike Air Jordan 1 OG ‘Patent Bred’ krijgt een restock. De sneaker is onderdeel van de Jordan Brand Holiday 2021 collectie en werd op 30 december 2021 gedropt. Vanaf vrijdag 7 januari 2022 is de schoen weer verkrijgbaar bij verschillende winkels. Hieronder vind je een overzicht van shops waar jij de sneaker kunt scoren.

Air Jordan 1 OG ‘Patent Bred’ | 555088-063

Wanneer het aankomt op de Air Jordan 1, zijn de kleuren rood en zwart geen onbekenden. Het klassieke model werd in 1985 gelanceerd in een ‘Bred’ colorway. Dit paartje had een zwarte upper, met een rode toebox en kraag. Nu brengt het Swoosh merk de iconische colorway terug in een ‘Patent’ versie.

De ‘Patent Bred’ kleurt net als het paartje uit 1985 rood met zwart. De upper is gemaakt van glimmend leer en op de tong en binnenzolen is het Nike logo gezet. De middenzolen zijn in het wit gezet en worden ondersteund door rode buitenzolen. Ten slotte kleurt ook de Swoosh op het middenpaneel rood.

Where to Cop?

Na gereleased te zijn op donderdag 30 december 2021, is de sneaker vanaf vrijdag 7 januari 2021 weer verkrijgbaar bij Foot Locker. Wees er wel snel bij, want de kicks komen om 09:00 uur stipt online. Klik snel op de shop om de release te bekijken.

Foot Locker
Foot Locker

Raffles

Naast een release kunnen de Jordans ook met een raffle gescoord worden. Deze lotingen zijn al bij verschillende winkels open. Om je kans op scoren te vergroten, is het handig om je voor meerdere raffles in te schrijven. Hieronder vind je een overzicht van alle winkels waar de lotingen nu open zijn, dus klik snel op de shops om je in te schijven.

Patta
One Block Down
Maha Amsterdam
Footpatrol
NAKED Copenhagen
END Clothing
A FEW
Sneakersnstuff
Solebox

Marktplaatsen

Mocht je het paartje niet kunnen bemachtigen, dan zijn er nog altijd een paar marktplaatsen waar je de schoen kunt vinden. Zo kun je ook op plaatsen als StockX en KLEKT de sneaker verkrijgen.

StockX
KLEKT
Farfetch
eBay

Met de button hieronder krijg je een compleet overzicht van de Nike Air Jordan 1 OG ‘Patent Bred’ en alle verkooppunten. De sneaker komt op vrijdag 7 januari 2022 opnieuw uit. Alvast heel veel succes toegewenst!

Air Jordan 1 OG 'Patent Bred'

555088-063 · Prijs vanaf €175,-

Naar alle aanbieders