Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Air Jordan 1 High OG ‘Washed Pink’

20 april 2023 16:58
Where to cop: Air Jordan 1 High OG ‘Washed Pink’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

Op 22 april 2023 dropt eindelijk de Air Jordan 1 High OG ‘Washed Pink’. In januari 2023 verschenen al de eerste beelden van de release. Nu komt de roze Air Jordan 1 toch echt uit. De ‘Washed Pink’ zal via verschillende retailers en raffles uitkomen in WMNS, PS en TD maten.

In dit artikel vind je een volledig overzicht van de retailers waar je de sneaker kunt scoren.

Air Jordan 1 High OG ‘Washed Pink’ | FD2596-600

Nike

De Air Jordan 1 High OG ‘Washed Pink’ heeft een vintage look. De aged look heeft de sneaker onder andere te danken aan zijn vergeelde middenzool en kraag. Ook maakt de AJ1 gebruik van ruw suède overlays en geven deze de sneaker een retro uitstraling.

Naast dat de sneaker door zijn lichtroze kleur een chique uitstraling heeft, zorgt de kleur er ook voor dat deze Air Jordan 1 perfect is voor de lente van 2023. De Air Jordan 1 High OG ‘Washed Pink’ zal in WMNS, kleuter en peutermaten uitkomen.

Where to cop?

De Air Jordan 1 High OG ‘Washed Pink komt op 22 april 2023 om 09:00 uur uit op de website van Nike. Klik op de onderstaande foto om de releasedetails van de sneaker bij Nike te bekijken.

Nike

Raffles

Het lichtroze Jordan paartje zal ook via verschillende raffles verloot worden. Mocht je onbekend zijn met het begrip raffles, leggen we dit even beknopt aan je uit. Een raffle is in feite een soort loting, je schrijft je in bij een van de onderstaande stores en als je wordt uitgeloot heb jij de kans om de sneaker te kopen.

Schrijf je alvast in bij een van deze raffles.

Ook bij de raffles dropt de sneaker op 22 april 2023.

Sneakersnstuff
End Clothing
size?
FOOTDISTRICT
NAKED

Marktplaatsen

Door je wekker van 09:00 uur heen geslapen? Geen zorgen want de Jordan sneaker zal ook beschikbaar zijn via de marktplaatsen hieronder.

StockX
Flight Club
Klekt
Sneakerhype
eBay

Air Jordan 1 High OG 'Washed Pink'

FD2596-600 · Prijs vanaf €92,-

Naar alle aanbieders

Where to cop? – PS sizing

De Air Jordan 1 High OG ‘Washed Pink’ zal ook uitkomen in PS maten. Met PS wordt kleutermaten bedoeld. Ga jij deze sneaker coppen zodat je kan matchen met je favoriete familielid? Ook de PS sizes komen uit op 22 april 2023 stipt om 09:00 uur.

Nike
Foot Locker
BSTN
asphaltgold
size?
Afew Store

Raffles – PS sizing

Via Sneakersnstuff kan je ook meedoen aan een raffle voor de PS maten, schrijf je nu alvast in zodat je de grootste kans hebt om deze sneaker te bemachtigen. De sneaker dropt ook hier op 22 april 2023.

Sneakersnstuff

Marktplaatsen – PS sizing

De Air Jordan 1 High OG ‘Washed Pink is na de release ook verkrijgbaar via verschillende marktplaatsen.

StockX
Flight Club
eBay

Air Jordan 1 Retro High OG PS 'Washed Pink'

FD2597-600 · Prijs vanaf €77,-

Naar alle aanbieders

Where to cop – TD sizing

Ten slotte zal de ‘Washed Pink’ ook beschikbaar zijn in TD sizing. TD is de afkorting voor toddler wat in het Engels peuter betekent. De kleine peutermaatjes kun je bij de volgende retailers halen op 22 april 2023 om 09:00 uur.

Nike
Foot Locker
BSTN
NAKED
asphaltgold
size?
Afew Store

Raffles – TD sizing

Bij Sneakersnstuff kan je net zoals bij de PS-maten voor de TD-sizing meedoen aan een raffle. Schrijf je alvast in bij Sneakernstuff voor de grootste kans van slagen. De sneaker dropt hier op 22 april 2023.

Sneakersnstuff

Marktplaatsen – TD sizing

Als je net hebt mis gegrepen tijdens de release, kun je de Air Jordan in peutermaat ook altijd bij StockX of eBay halen.

StockX
eBay

Air Jordan 1 High OG TD 'Washed Pink'

FD2598-600 · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders

Dit was het overzicht met alle stores, raffles en marktplaatsen waar je de Air Jordan 1 High OG ‘Washed Pink’ kan coppen. Vergeet niet je wekker te zetten op 22 april 2023 stipt om 09:00 uur.

Wij wensen je veel succes tijdens deze release en laat ons via Instagram weten of je de ‘Washed Pink’ hebt kunnen coppen.