Skip to content
Where to Cop

Where to Cop: Air Jordan 1 High OG ‘Taxi’

11 augustus 2022 13:01
Where to Cop: Air Jordan 1 High OG ‘Taxi’

De Air Jordan 1 High OG ‘Taxi’ dropte speciaal op SNKRS Day op maandag 8 augustus. Heb je toen misgegrepen? Geen zorgen. Op zaterdag 13 augustus 2022 om 09:00 uur heb je een tweede kans. Om jou te helpen met het scoren van een paartje hebben wij alle stores, raffles en marktplaatsen waar de sneaker verkrijgbaar zal zijn op een rijtje gezet.

Air Jordan 1 High OG ‘Taxi’ | 555088-711

Air Jordan 1 High OG 'Taxi'
Beelden via Nike
Air Jordan 1 High OG 'Taxi'

De Air Jordan 1 High OG ‘Taxi’ heeft een zomers kleurenschema. Het bovenwerk van het hoge silhouet is compleet gemaakt van leer. De ‘Taxi’ colorway refereert naar de gele kleur van de taxi’s in New York.

Air Jordan 1 High OG 'Taxi'
Air Jordan 1 High OG 'Taxi'

Deze gele kleur is terug te zien op de achterste overlays, de toebox en de binnen- en buitenzool. De kleur wordt gecombineerd met wit en zwart, waardoor de gele kleur er nog beter uitspringt. Op het zijpaneel zit de witte tint.

Air Jordan 1 High OG 'Taxi'
Air Jordan 1 High OG 'Taxi'

Ook de Swoosh is zwart op het model, net als het Wings-logo op de gele overlay. De middenzool van het paar is wit waardoor alle aandacht naar het bovenwerk gaat.

Where to cop?

De Air Jordan 1 High OG ‘Taxi’ zal op zaterdag 13 augustus 2022 bij verschillende retailers droppen om 09:00 uur ’s ochtends. Vergeet dus niet je wekker te zetten voordat je je verslaapt voor deze release. Klik op de winkels hieronder om naar hun releasepagina te gaan.

Nike
Nike
Naked Copenhagen
NAKED Copenhagen

Raffles

Wil je meer kans maken op de Air Jordan 1 High OG ‘Taxi’? Dan is het handig om je in te schrijven bij verschillende raffles. Bij een raffle wordt de kans om de sneaker te kopen verloot. De raffles hieronder zijn al geopend, dus schrijf je snel in!

Sneakersnstuff
Sneakersnstuff
BSTN
BSTN
One Block Down
One Block Down
End Clothing
End Clothing
Air Jordan 1 High OG 'Taxi' Oqium
Oqium
Afew Store
Afew Store
Foot Locker
Foot Locker
FOOTDISTRICT
FOOTDISTRICT
Slam Jam
Slam Jam

Marktplaatsen

Mocht je nou misgrijpen op zaterdag morgen en krijg je alleen maar mailtjes met ‘L’s binnen? Je kan dan nog altijd terecht bij de verschillende marktplaatsen. Na de release zal de Air Jordan 1 bij onderstaande webshops verkrijgbaar zijn. Klik op de winkel om gelijk naar de productpagina te gaan.

StockX
StockX
GOAT
GOAT
Air Jordan 1 High OG 'taxi' Klekt
Klekt
Limited Resell
Limited Resell
Air Jordan 1 High OG 'Taxi' Flight Club
Flight Club
eBay
eBay

Where to cop: Air Jordan 1 High OG PS ‘Taxi’ | AQ2664-711

De Air Jordan 1 High OG ‘Taxi’ komt ook in PS maten uit op zaterdag 13 augustus om 09:00 uur in de ochtend. De opties voor de kleinere maten zijn alleen wat kleiner dan voor de volwassenen, maar ook dit paar is bij verschillende retailers verkrijgbaar. Klik op de winkel om gelijk naar de productpagina te gaan.

Nike
Nike
Overkill
Overkill

Raffles

Ook de kleinere maten zijn verkrijgbaar via raffles. Voor de kleutermaten kun je bij Footdistrict terecht voor een loting. Klik op de afbeelding om gelijk naar de raffle pagina te gaan.

Air Jordan 1 High OG 'Taxi' FOOTDISTRICT
FOOTDISTRICT

Where to cop: Air Jordan 1 High OG TD ‘Taxi’ | AQ2665-711

Naast volwassen- en kleutermaten is de Air Jordan 1 High OG ‘Taxi’ ook in TD maten verkrijgbaar. De sneaker voor de allerkleinsten is alleen verkrijgbaar bij Nike op zaterdag 13 augustus om 09:00 uur ’s ochtends. Klik op de afbeelding om naar de juiste website te gaan.

Nike
Nike

Raffles

Om meer kans te maken op de kleine Air Jordan 1 kan je ook terecht voor een raffle bij Sneakersnstuff. De raffle is al geopend, dus schrijf je snel in. Klik op de afbeelding om mee te doen.

Air Jordan 1 High OG 'Taxi' Sneakersnstuff
Sneakersnstuff

De Air Jordan 1 High OG ‘Taxi’ komt uit op zaterdag 13 augustus om 09:00 uur in de ochtend. Deze sneaker komt uit in volwassen-, kleuter- en peutermaten. Voor een volledig overzicht per schoen kan je op de buttons hieronder drukken. Veel succes met het scoren van een paartje!

Air Jordan 1 High OG 'Taxi'

555088-711 · Prijs vanaf €111,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 1 High OG PS 'Taxi'

AQ2664-711 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 1 High OG TD 'Taxi'

AQ2665-711 · Prijs vanaf €40,-

Naar alle aanbieders