Skip to content
Upcoming

Where to cop: adidas Yeezy Slide ‘Resin’, ‘Bone’ & ‘Pure’

23 september 2022 14:23
Where to cop: adidas Yeezy Slide ‘Resin’, ‘Bone’ & ‘Pure’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

Op zaterdag 24 september 2022 worden er drie colorways van de adidas Yeezy Slide opnieuw gereleased. De welbekende ‘Resin‘, ‘Bone‘ en ‘Pure‘ colorways keren terug en worden bij verschillende retailers gedropt.

Bekijk hier het volledige overzicht van de stores waar jij de Slides kunt scoren.

adidas Yeezy Slide ‘Resin’ l FZ5904

adidas Yeezy Slide Resin
Foto’s adidas

De adidas Yeezy Slide werd in 2019 geïntroduceerd en valt op door zijn opvallende design. Het model is kenmerkend voor de stijl van Kanye West, die bekend staat om zijn chunky designs. De Slide is gemaakt met EVA-foam en heeft een grove buitenzool. De ‘Resin’ colorway werd in 2019 geïntroduceerd en keert in 2022 terug in full-family sizing.

adidas Yeezy Slide Resin
adidas Yeezy Slide Resin

De adidas Yeezy Slide ‘Resin’ heeft een lichtgroene colorway. Het model deelt van top tot teen dezelfde kleur en op de binnenzool is het adidas logo in het model gedrukt. De Slide is gemaakt van EVA-foam, wat het een duurzaam item maakt. De grove buitenzool zorgt voor grip en geeft de ‘Resin’ een opvallende look.

adidas Yeezy Slide Resin
adidas Yeezy Slide Resin

De wreef heeft een brede band en zorgt ervoor dat de Slide op zijn plaats blijft. Ook wordt de ‘Resin’ in baby maten gereleased. Bij deze variant is er een extra strap op de hiel geplaatst die de Slide aan de voet houdt.

adidas Yeezy Slide ‘Bone’ l FZ5897

adidas Yeezy Slide Bone

De tweede colorway die op 24 september 2022 gereleased wordt, is de ‘Bone’. Deze colorway werd ook gebruikt in de eerste release van de Yeezy Slide in 2019 en keert nu, zo’n drie jaar later, terug in full-family sizing. Evenals de ‘Resin’ is ook deze colorway gemaakt met EVA-foam.

adidas Yeezy Slide Bone
adidas Yeezy Slide Bone

De ‘Bone’ heeft een lichtbeige colorway. Op de voetbed verschijnt het adidas logo. Ook bij deze colorway is het logo in het foam gedrukt. Op hiel is een abstracte streep in de middenzool gezet. Dit geeft de Slide een moderne twist.

adidas Yeezy Slide Bone
adidas Yeezy Slide Bone

Ook de ‘Bone’ wordt in babymaten gereleased. Bij deze variant is er een strap op de hiel geplaatst die ervoor zorgt dat de Slide niet van de voet afvalt. Het voorgevormde voetbed zorgt voor comfort en de grove buitenzool geeft de Slide grip.

adidas Yeezy Slide ‘Pure’ l GW1934

adidas Yeezy Slide Pure

De derde en tevens laatste colorway die aanstaande zaterdag gereleased wordt, is de ‘Pure’. De colorway doet denken aan de ‘Bone’, maar heeft een ietwat donkere tint beige gekregen. Het silhouet is hetzelfde en heeft de abstracte streep bij de hiel gekregen.

adidas Yeezy Slide Pure
adidas Yeezy Slide Pure

De ‘Pure’ is, net als de voorgaande colorways, gemaakt met EVA-foam. Dit duurzame materiaal wordt op een bijzondere manier verwerkt tot de uiteindelijke Slide. Zo wordt het materiaal in een gietvorm gedaan en wordt er door middel van een stollingsproces de Slide gevormd.

adidas Yeezy Slide Pure
adidas Yeezy Slide Pure

De ‘Pure’ is voorzien van de brede band bij de wreef. Deze biedt de Slide zijn comfortabele fit. De grove buitenzool maakt de Slide compleet.

Raffles – ‘Resin’ volwassene maten

De adidas Yeezy Slide ‘Resin’ zal op 24 september 2022 worden released om 08:00 uur ’s ochtends. Deze slipper gaat je portemonnee minimaal €70,- lichter maken. De slide is uitsluitend via raffles beschikbaar.

Bekijk de volledige lijst van raffles hieronder.

Marktplaatsen – ‘Resin’ volwassene maten

Was je niet uitgeloot bij de raffles? Maak je geen zorgen via onderstaande marktplaatsen kan je de ‘Resin’ alsnog bemachtigen.

Where to cop? – ‘Resin’ kinder maten

De ‘Resin’ wordt ook in kinder maten released via de adidas Confirmed app. Klik op de afbeelding hieronder om door te gaan naar de site van Confirmed.

Where to cop? – ‘Resin’ baby maten

Als je de hele familie, van kleinste tot groot, wilt laten matchen, dan kan je de ‘Resin’ slides ook in baby maatjes kopen. Dit kan eveneens via de adidas Confirmed app.

Klik op de afbeelding om bij de app te komen.

Where to cop? – ‘Bone’ volwassene maten

De adidas Yeezy Slide ‘Bone’ komt ook op 24 september 2022 om 08:00 uur in de ochtend. Deze slipper gaat je ook minimaal €70,- kosten.

Klik op de afbeelding om bij de winkels te komen.

Raffles – ‘Bone’ volwassene maten

De ‘Bone’ Slide komt is ook beschikbaar via verschillende raffles. Bekijk de lijst met alle raffles hieronder en klik op de afbeeldingen om doorverwezen te worden naar de desbetreffende winkel.

Marktplaatsen – ‘Bone’ volwassene maten

Had je geen geluk of was je gewoon te laat met aameldingen voor de raffles? Dan kan je de ‘Bone’ ook bij onderstaande markplaatsen kopen.

Bekijk volledig lijst:

FLight Club

Where to cop? – ‘Bone’ kinder maten

Wil je matchen met je kinder, dan kan dat! De ‘Bone’ slide komt ook in kinder maten via de adidas Confirmed app. Dit is ook op 24 september, 2022 om 08:00 uur.

Marktplaatsen – ‘Bone’ kinder maten

De ‘Bone’ is zo populaire dat die ook via onderstaande markplaatsen beschikbaar voor het geval dat de Confirmed app je niet heeft gegund.

Where to cop? – ‘Bone’ baby maten

Zelfs de kleinste members van de familie kunnen matchen want ook deze colorway komt in full-family sizing. De Baby ‘Bone’ is ook via adidas Confirmed beschikbaar.

Where to cop? – ‘Pure’

Als laatste colorway in onze Where to cop artikel vandaag, hebben we de adidas Yeezy Slide ‘Pure’. Deze slipper komt eveneens op 24 september, 2022 om 08:00 uur en kost €70,-. De ‘pure’ wordt alleen in volwassene maten en alleen via de adidas Confirmed app released.

Marktplaatsen – ‘Pure’

Als je geen geluk hebt gehad via de Confirmed app dan ke de slipper via onderstaande markplaatsen achteraf alsnog kopen!

We hopen dat je zo genoeg weet over waar je moet wezen als je een van de drie slides wilt kopen. Veel succes met coppen! Houd ook onze nieuwspagina bij om op de hoogte te blijven van alle sneaker nieuws. Volg ons ook op Instagram om dagelijk release reminders te ontvangen over de hottest releases van die dag!

adidas Yeezy Slide 'Resin'

FZ5904 · Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy Slide 'Bone'

FZ5897 · Prijs vanaf €105,-

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy Slide 'Pure'

GW1934 · Prijs vanaf €131,-

Naar alle aanbieders