Where to Cop

Where to cop: adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘MX Oat’

22 oktober 2021 21:30
Where to cop: adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘MX Oat’

adidas en Kanye voegen een nieuwe colorway aan hun Yeezy 350 model toe. Het model ontvangt een ‘MX Oat’ colorway en zal op zaterdag 23 oktober 2021 gereleased worden. Om je een beetje op weg te helpen, hebben wij een overzicht gemaakt van de winkels waar de sneaker verkrijgbaar zal zijn.

adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘MX Oat’ | GW3773

adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘MX Oat’

De aankomende Yeezy neemt voor zijn release een opmerkelijk design met zich mee. Op het bovenwerk van de kicks is een patroon te vinden in de kleuren blauw, oranje en geel.

Dit printje hebben wij ook voorbij zien komen in een aantal andere modellen van Yeezy. Zo zijn de Foam Runner ‘MXT Moon Gray‘, ‘MX Cream Clay‘ en de Yeezy Boost 350 ‘MX Rock‘ in dezelfde patroon verschenen.

Door dit patroon krijgt de sneaker een gemixt kleurenschema en heeft zijn ‘MX’ naam hieraan te danken.

Verder komen de basis en zolen gekleed in een ‘butter’ kleur met de welbekende Yeezy streep op het middenpaneel. Om het paartje compleet te maken, hebben de veters een off-white kleurtje gekregen.

Images by Calico Jack

Release

De ‘MX Oat’ zal op zaterdag 23 oktober 2021 gedropt worden. Zet alvast je wekkers klaar want om 08:00 uur ’s ochtends zullen de kicks online komen. Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van winkels waar jij de sneaker kunt scoren.

Raffles

Daarnaast is het ook handig om je in te schrijven voor raffles. Hierdoor vergroot jij je kans om de Yeezy te scoren. Deze lotingen zijn al bij een hoop winkels open. Klik gauw op de shops hieronder om je in te schrijven voor de raffles.

Voor een compleet overzicht van de sneaker en alle verkooppunten, kun je op de button hieronder klikken. De adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘MX Oat’ zal op zaterdag 23 oktober 2021 om 08:00 uur gereleased worden. Wij wensen jou alvast heel veel geluk toe!

adidas Yeezy Boost 350 V2 'MX Oat'

GW3773 · Prijs vanaf €230,-

Naar alle aanbieders

Mocht je het paartje niet kunnen bemachtigen, vergeet dan niet dat de Yeezy ook verkrijgbaar is bij de GOAT en Flight Club!

Wil jij altijd up-to-date blijven van het laatste sneaker nieuws en releases? Download dan de Sneakerjagers app en volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

The Turnover