Skip to content
Newsfeed

Warrior Shanghai gaat samenwerken met rapper Wikset

30 september 2021 13:20
Warrior Shanghai gaat samenwerken met rapper Wikset

Warrior Shanghai gaat een samenwerking aan met rapper Wikset uit New York. In de collectie zit één paartje sneakers, een t-shirt en een cap. Deze samenwerking is tot stand gekomen om de release van Wiki’s nieuwe album ‘Half God’ te vieren.

Wikset x Warrior Shanghai

Het paartje kicks dat is ontworpen voor deze samenwerking is gemaakt van suède. Het gehele bovenwerk is groen, inclusief de veters, tong en heeltab. Het logo van Warrior Shanghai op de zijkant is oranje. Het merk heeft deze kleuren gekozen omdat de roots van Wiki in Puerto Rico en Ierland liggen.

Warrior wilde hun everyday style combineren met de kunst en identiteit van Wiki. Hij heeft zelf de Wiki vlag ontworpen die te zien is op het t-shirt. Ook op deze vlag maken de groene en oranje kleuren een comeback. Dit keer zijn deze kleuren in de vorm van de vlag van Puerto Rico.

Achter de Wiki vlag zit de Chinese vlag die een grote impact heeft gemaakt op de cultuur in New York City. Op de Wiki vlag zit het asterisk symbool dat de creatieve energie en ziel representeert.

De cap die net als het shirt en de schoenen uitkomt is wit met groen en oranje. Op de voorkant is de handtekening van Wiki geborduurd in het oranje.

De Wikset x Warrior Shanghai capsule komt uit op zaterdag 2 oktober via de website van Warrior, maar ook in de fysieke winkel in De Pijp in Amsterdam. Wil jij vaker op de hoogte blijven van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app.

Wikset x Warrior Shanghai
Wikset x Warrior Shanghai
Wikset x Warrior Shanghai
Wikset x Warrior Shanghai
Wikset x Warrior Shanghai
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date