Skip to content
Where to Cop

Volledige adidas x Dragon Ball Z collectie

21 februari 2018 14:20
Volledige adidas x Dragon Ball Z collectie

Alle acht schoenen uit de adidas x Dragon Ball Z-collectie zijn onthuld; ze zullen in augustus beginnen met het uitbrengen van iconische combinatie tussen hoofdrolspelers en tegenstanders van de Dragon Ball-franchise. 

Het begint in augustus met Son Goku en Frieza / Freeza van de “Freeza Saga”, vertegenwoordigd door de Adidas ZX 500 RM en de Yung-1. In september verschijnen Son Gohan en Cell uit de ‘Cell and the Androids Saga’ met de nieuwe adidas Deerupt en de Prophere. Het gaat in november verder met Vegeta en Majin Buu van de “Majin Buu Saga”, vertegenwoordigd door de Ultra Tech en de Kamanda. Het is nog niet zeker maar er wordt gespeculeerd dat de collectie eindigt in december met Shenlong en Super Shenlong (afwisselend gespeld als “Shenron”) met EQT Mid ADV. We veronderstellen dat december is gebaseerd op ‘The secret of the Dragon Balls’. De hele selectie schoenen benadrukt de nieuwste schoenenmodellen van adidas die in 2018 uitgebracht zullen worden.

Het overduidelijke gebrek aan BOOST-modellen is opvallend, maar adidas probeert om energie rond nieuwe silhouetten te brengen in een poging om de interesse van het publiek te verbreden voorbij de voorspelbare NMD modellen. Bovendien onthult The Yeezy Mafia dat elke schoenrelease wordt geleverd met een actiefiguurtje van het overeenkomstige personage. Er gaan geruchten dat de personages Mr. Popo, Yajirobe, Tenshinhan en Mr. Satan ook hun eigen silhouet zullen krijgen. Wat suggereert dat de adidas Dragon Ball Z-collectie verder reikt dan de acht sneakers die hier te zien zijn. Bekijk hieronder de acht adidas Dragon Ball Z-sneakers. Als je op de hoogte wil blijven kan dat door middel van onze releasekalender.

AUGUST 2018 – FREEZA SAGA

Frieza/Freeza – adidas Yung 1 – August 2018

Son Goku – adidas ZX 500 RM – August 2018

SEPTEMBER 2018 – CELL AND THE ANDROIDS SAGA

Son Gohan – adidas Deerupt – September 2018

Cell – adidas Prophere – September 2018

NOVEMBER 2018 – MAJIN BUU SAGA

Vegeta – adidas Oregon Ultra Tech – November 2018

Majin Buu – adidas Kamanda – November 2018

DECEMBER 2018 – THE SECRET OF THE DRAGON BALLS

Shenlong/Shenron – adidas EQT ADV Mid – December 2018

Super Shenlong/Shenron – adidas EQT ADV Mid – December 2018