Skip to content
Upcoming

Volgend jaar komt de Air Jordan 4 in een ‘Pine Green’ colorway uit

10 oktober 2019 12:30
Volgend jaar komt de Air Jordan 4 in een ‘Pine Green’ colorway uit

Er blijft maar goed nieuws komen voor de Air Jordan 4 liefhebbers! Nadat er dit jaar al vele colorways zijn uitgekomen om het 30 jarige bestaan te vieren, komt er volgend jaar weer een nieuwe aan genaamd de Air Jordan 4 ‘Pine Green’.

In 1989 kwam de Air Jordan 4 voor het eerst uit. Tinker Hatfield moest een manier bedenken om de Air Jordan 3 te overtreffen en dat deed hij door meer te focussen op prestatie.

De sneaker was de eerste Air Jordan die gemaakt was van gegoten mesh. Maar dit zou bij de consumenten overkomen als goedkoop, dus hij dipte het mesh in zacht plastic en blies er lucht door heen zodat de gaatjes open zouden blijven. Toen de sneaker voor het eerst uitkwam vonden veel mensen het model niks en zeiden ze dat het een erg lelijke sneaker was. In de loop der tijd begonnen mensen de schoen steeds mooier te vinden. Er was ook iets aparts aan de schoen, want je kon hem op 18 verschillende manieren veteren. Zo kon iedereen zijn schoen een eigen stijl geven. De schoen stond voor ’terug aan het werk’ want Michael Jordan was getrouwd en voor het eerst vader geworden.

Air Jordan 4 ‘Pine Green’ | CT8527-113

Er zijn nog geen foto’s bekend van de schoen, maar de schoen bestaat uit de kleuren ‘White’, ‘Pine Green’ en ‘Metallic Silver’. En de geruchten gaan dan ook dat de schoen lijkt op de Air Jordan 4 ‘Classic Green’ die in 2004 uitkwam.

Wanneer de schoen uitkomt is nog niet bekend, maar hij wordt ergens in 2020 verwacht. De schoen zal €190,- gaan kosten en zal bij onder andere Nike te koop zijn. Houd onze Releasekalender in de gaten voor updates! Scroll naar beneden voor foto’s van de ‘Classic Green’ uit 2014 zodat je een idee hebt van de colorway.


Air Jordan 4 Retro 'Pine Green'

CT8527-113 · Prijs vanaf €372,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 4 'Pine Green' | CT8527-113
Air Jordan 4 'Pine Green' | CT8527-113
Images by Flight Club