Skip to content
Brand

Voeg meer variatie aan je collectie toe met deze sneakermerken bij solebox

29 februari 2024 20:33
Voeg meer variatie aan je collectie toe met deze sneakermerken bij solebox

Ben je toe aan iets nieuws in je sneakercollectie? We begrijpen dat het verleidelijk is om te kiezen voor de bekende Swooshes en Stripes. Maar laten we eerlijk zijn, het is soms ook tijd om wat variatie toe te voegen aan je verzameling. Daarom gaan we vandaag verder dan de gebruikelijke grote namen en bekijken we de minder bekende, maar momenteel erg populaire sneakermerken bij solebox.

Laten we direct beginnen!

1. On

Het Zwitserse merk On heeft de sneakerwereld veroverd met een unieke benadering van design en technologie. On sneakers combineren stijl en prestatie naadloos, met kenmerkende CloudTec-zolen die voor ongeëvenaard comfort zorgen.

2. Saucony

Met een rijke geschiedenis is Saucony synoniem voor hoogwaardige hardloopschoenen. Het merk heeft zich toegewijd aan innovatie en technologie, wat geresulteerd heeft in geavanceerde ontwerpen die uitblinken in comfort, ondersteuning en duurzaamheid.

Bij solebox kun je retro sneakers vinden, waaronder de Shadow 6000, Shadow 5000, Grid SD en Grid 9000!

3. Salomon

Vanaf zijn bescheiden begin als een kleine werkplaats in Annecy, Frankrijk, dichtbij de Mont Blanc, heeft Salomon zich ontwikkeld tot een van de voornaamste leveranciers van sportartikelen. Na de introductie van de iconische XT-6, duurde het niet lang meer voordat Salomon ook de harten van sneakerliefhebbers wist te veroveren.

Bij solebox kun je Salomon sneakers vinden die geschikt zijn voor elke situatie!

4. Reebok

Reebok is een klassiek merk dat niet mag worden onderschat. Met een erfenis die teruggaat tot 1895, combineert Reebok innovatie met een tijdloos design. Verschillende sneakers, zoals de Classic Leather, hebben een iconische status bereikt.

Voeg daarom een vleugje nostalgie toe aan je collectie met Reebok. Bekijk bijvoorbeeld eens de Club C 85, Instapump Fury of de Classic Leather!

5. Timberland

Timberland werd oorspronkelijk bekend om zijn innovatieve waterdichte leren werkschoenen. Later groeide het merk uit tot een kenmerkend element binnen de hiphopcultuur. De Timberland sneakercollectie verdient daarom ook zeker aandacht.

Het is de perfecte sneaker om een stoer element toe te voegen aan je verzameling. Bovendien zijn ze perfect voor zowel stadsavonturen als buitenactiviteiten!

6. UGG

Hoewel ze oorspronkelijk werden ontworpen voor warmte en comfort na het surfen, wisten de UGG laarzen in de late jaren 90 en het begin van de jaren 2000 hun weg te vinden naar de reguliere modewereld, waar ze snel uitgroeiden tot een cultureel fenomeen.

Geef je voeten de lekkere warmte die ze verdienen met UGG-laarzen!

7. ASICS

ASICS, een afkorting van het Latijnse “Anima Sana In Corpore Sano” (een gezonde geest in een gezond lichaam), belichaamt de filosofie van het bevorderen van een gezonde levensstijl. Om die reden heeft het Japanse merk ook constant vooropgelopen in de innovatie van prestatiegerichte sneakers en uitrusting.

Bij solebox vind je niet alleen de beste retro modellen van ASICS, maar ook moderne hardloopschoenen!

8. Autry

De oorsprong van Autry gaat terug tot 1982 en de nalatenschap van het Amerikaanse merk werd in 2019 opnieuw gelanceerd toen het vintage-assortiment opnieuw werd geïnterpreteerd met moderne technologie en innovatief design.

Het eindresultaat is een assortiment comfortabele sneakers met ongeëvenaarde kwaliteit en een informele stijl.

9. Dr. Martens

Een schoeisel die wereldwijd bekend is, en terecht! De stoere en rebelse uitstraling van Dr. Martens maakt ze ideaal voor degenen die willen opvallen. Als een schoen die een leven lang meegaat jou aanspreekt, voeg dan een gedurfd element toe aan je stijl met Dr. Martens!

10. Crocs

Last but not least, Crocs! Dit merk heeft een opmerkelijke transformatie doorgemaakt en presenteert nu een scala aan comfortabele en trendy sneakers. Of je nu kiest voor sandalen, clogs, platformschoenen of een andere stijl, ze blijven uitblinken in comfort en brengen een vrolijke noot in de wereld.

Geef ze een kans en ontdek zelf welke stijl het beste bij je past!

Hopelijk heb je hiermee jouw nieuwe favoriet gevonden. Ga nu naar de website van solebox en geef je sneakercollectie een verfrissende upgrade!