Skip to content
Staff Picks

Vind inspiratie voor jouw perfecte Koningsdag fit

24 april 2023 18:12
Vind inspiratie voor jouw perfecte Koningsdag fit

Een goede Koningsdag outfit is een bekende jaarlijkse struggle. Om jou wat inspiratie te bieden voor de perfecte outfit 2023 hebben wij een aantal oranje pieces voor jou op rijtje gezet. Bekijk hier onze favoriete Koningsdag items.

New Balance 650

Op dit moment zijn New Balance sneakers erg populair. Rock daarom tijdens Koningsdag deze classic New Balance 650 met oranje elementen. Naast dat de sneaker perfect is voor Koningsdag, is het ook een neutrale colorway die goed te matchen is met de items in je kledingkast.

Footshop

New Balance BB650 Sneaker

BB650RCL · Prijs vanaf €44,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 1 ‘Magma Orange’ – Patch Work

De Nike Air Max 1 ‘Magma Orange’ – Patch Work kwam uit in december 2022 en past perfect bij de nationale kleur van Nederland. De mudguards maken gebruik van verschillende materialen. Canvas, een slangen motief en suède zie je onder andere terug op deze unieke AM1.

Nike

Nike Air Max 1 WMNS 'Magma Orange' - Patch Work

DZ4709-001 · Prijs vanaf €42,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 1 Mid SE WMNS ‘Sport Spice’

De liefde rondom het Air Jordan 1 Mid silhouet lijkt te groeien onder de sneaker community. Je kan hier perfect op inspelen door deze Mid ‘Sport Spice’ te coppen. In combinatie met een witte top en jeans is je outfit helemaal in balans met een oranje pop of colour.

Size?

Air Jordan 1 Mid SE WMNS 'Sport Spice'

DV1302-100 · Prijs vanaf €74,-

Naar alle aanbieders

adidas Gazelle 85 ‘Orange Dusk’

Het adidas Gazelle model zie je steeds vaker terug in street fashion trends. De Gazelle is vooral geliefd onder skaters en voetbalfans. Deze versie van de adidas classic komt met een bovenwerk van oranjekleurige suede met bijpassende veters.

Asphaltgold

adidas Gazelle 85 'Orange Dusk'

GY2531 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders

Nike Dunk Low ‘Kumquat’ – Safari

Deze Dunk Low speelt in op de safari trend die je bij vele Nike sneakers kan terugzien. In 2022 kwam de ‘Kumquat’ colorway uit en de safari invloed zie je terug op de witte Swoosh. Naast de safari Swoosh maakt de sneaker gebruik van oranje suède overlays en een bijpassende outsole.

Nike

Nike Dunk Low 'Kumquat' - Safari

DR0156-800 · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders

Nederlands elftal tenue 2022/23

Hoe kun je de 56ste verjaardag van Willem-Alexander beter vieren dan door een Nederlands elftal shirt te dragen? Bij Nike haal je de top nu met 25% korting.

Nike

Nike Jordan longsleeve

Dit Micheal Jordan shirt laat je meedoen met de oranje norm van Koningsdag terwijl je nog steeds jezelf blijft en je liefde voor de sneaker cultuur kan showen. Shop het shirt met Micheal Jordan graphic nu bij Asphaltgold

Asphaltgold

New Balance Sweatshirt

Blijf warm op een eventuele koude of regenachtige Kingsday 2023. Combineer dit sweatshirt in een all orange outfit of houd het basic met neutrale kleuren. De trui is nu met 33% korting te verkrijgen, klik op de onderstaande button.

JD

Pet 47 Brand

Ben je niet zo’n fan van de kleur oranje, maar wil je wel een beetje meedoen met de kleur van de feestdag? Draag dan dit petje van 47 Brand. Een kleine hint van oranje is al genoeg om optimaal te genieten van de feestdag.

Saint Muze Boss Up Orange x Mini

Natuurlijk wil je niks kwijtraken tijdens Koningsdag en wil je graag al je essentials bij de hand hebben. Deze duurzame tassen van Saint Muze is perfect voor de nationale feestdag.

Ben je benieuwd naar het verhaal achter Saint Muze? Lees hier een interview met de founder van het merk: Duurzaamheid centraal in designs Saint Muze – Interview Sam Zegelink.

Saint Muze

Dit zijn de items waarvan wij denken dat die perfect zijn voor jou Koningsdag outfit. Vind meer outfit inspiratie via onze Instagram. Druk op de onderstaande knop.