Skip to content
Newsfeed

Vier Koningsdag met een exclusieve kortingscode bij Size?

26 april 2023 13:00
Vier Koningsdag met een exclusieve kortingscode bij Size?

Om alvast in de sfeer van Koningsdag te komen, komt Size? met een exclusieve kortingscode. Van 24 tot en met 28 april 2023 profiteer je met de kortingscode HBDWILLEM van 20% korting op de gehele collectie (*met uitzonderingen). Lees hier alle voorwaarden.

Op 27 april viert Nederland de verjaardag van Koning Willem-Alexander. De koning viert in 2023 zijn 56e verjaardag en dit wordt groots gevierd bij Size? Met de kortingscode HBDWILLEM profiteer je van 20% korting op vrijwel alle items uit de collectie bij Size?

De kortingscode is toepasbaar op sneakers, kleding en accessoires voor mannen en vrouwen. In de Size? collectie vind je merken als adidas, Nike, New Balance, Dr. Martens en vele meer. De kortingscode kan niet gebruikt worden in combinatie met andere kortingen. Uitzonderingen voor de kortingscode vind je hier.

Klik op de button hieronder en shop alvast jouw volgende sneakers of outfit bij Size? Vergeet bij het afrekenen niet de kortingscode HBDWILLEM toe te passen. Houd onze nieuwspagina in de gaten voor de laatste nieuwsberichten, releases en updates.