Skip to content
Upcoming

Vetements X Reebok Collaboration // Scribbled Instapump Fury

7 februari 2019 11:31
Vetements X Reebok Collaboration // Scribbled Instapump Fury

Vetements en Reebok zijn sinds 2016 al verschillende samenwerkingen aangegaan en ook in 2019 is het weer raak! De Instapump Fury heeft hierbij weer een opvallend uiterlijk gekregen.

De sneaker heeft een geheel witte upper en midzool. Verder zijn er roze en grijze details te zien aan beide zijkanten van de sneaker en op de hak. De details die het meest de aandacht trekken zijn de teksten die over de gehele sneaker te vinden zijn. Deze teksten hebben een graffiti look en bestaan uit de kleuren roze, grijs en zwart. Als laatste detail van de Instapump Fury kijken we naar de pump buttons op deze sneakers. Op de rechter sneaker is deze grijs met zilver gekleurd, terwijl de pump button op de linker uit de kleuren wit en roze bestaat.

De Vetements X Reebok Scribbled Instapump Fury is vanaf woensdag 6 februari 2019 in de verkoop gegaan voor een prijs van €750,-. Op dit moment is de sneaker alleen verkrijgbaar bij Net-A-Porter.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


De Vetements X Reebok Scribbled Instapump Fury
Prijs: €750,-
Colorway: Graffiti/multicolor
Stylecode:T.B.A