Newsfeed

Vans x Napapijri komt met een nieuwe collectie

31 oktober 2021 16:00
Vans x Napapijri komt met een nieuwe collectie

De merken Vans en Napapijri hebben samengewerkt aan een collectie. Hierin zijn verschillende outdoor items en sneakers ontworpen. De collectie wordt op 5 november 2021 gedropt.

Vans x Napapijri collectie

Italiaans merk Napaijiri en skatemerk Vans komen met een nieuwe collectie. Deze capsule bestaat uit verschillende outdoor items en drie sneakers. De items uit de Vans x Napapijri collectie combineren de stijlen van beide merken en zijn geschikt voor alle weersomstandigheden.

In deze samenwerking hebben de modellen UltraRange Exo Hi MTE-2, SK8-Hi MTE-2, Old Skool MTE-1, en Coast CC een Napapijiri look gekregen. De sneakers komen in beige en grijstinten en combineren de materialen suède, shearling met rubberen elementen. Het kleurenpalet bestaat uit natuurlijke kleuren wat erg goed past bij het outdoor thema van de merken.

Naast vier sneakers, komt de samenwerking ook met items als jassen, beanies, een longsleeve en een rugtas. Ook deze items delen hetzelfde kleurenpakket en hebben beide merken op het design gedrukt. Op de crossbody en anorak jas is een geruite print te zien. Daarnaast maakt de kleur oranje zijn verschijning op de items en sneakers.

In het sherpa vest en op de beanie komt de lichtblauwe kleur naar voren. Ook hier is het geruite design te zien en maakt het Napapijri logo zijn vertoning. Daarnaast hebben de merken ook een sherpa bucket hat ontworpen die goed bij de rest van de collectie past.

De collectie van Vans x Napapijri dropt 5 november 2021 bij Vans.

Vans x Napapijiri
Vans x Napapijiri
Vans x Napapijiri
Vans x Napapijiri
Vans x Napapijiri
Vans x Napapijiri
Vans x Napapijiri
Vans x Napapijiri
The Turnover