Skip to content
Upcoming

Wil jij een keer iets anders? Check dan nu deze Vans x Concepts Old Skool “Forty Deuce”!

11 april 2018 12:58
Wil jij een keer iets anders? Check dan nu deze Vans x Concepts Old Skool “Forty Deuce”!

De Amerikaanse sneaker-boetiek CONCEPTS slaat weer toe met een nieuwe samenwerking met het skatemerk Vans voor het “Old skool” model genaamd “Forty Deuce”.

We kunnen er niet onderuit dat de Vans Old Skool zijn weg terug weer volledig gevonden heeft naar de straatcultuur. Zo heeft de sneaker eind 2016 tot heden een enorme comeback gemaakt en is hij, samen met de SK8-Hi weer overal op straat terug te vinden.

Voor de volgende collab, genaamd “Forty Deuce”, heeft Concepts zijn inspiratie gehaald uit New York’s 42nd Street gedurende de jaren 70. Concepts heeft ook inspiratie gehaald uit een voorafgaand project. Binnen dat project haalde Concepts vooral zijn inspiratie uit een van de meest populaire plekken New York, Time Square.

De sneaker zelf bestaat uit gebleekte denim upper met zwart denimkleurige details. Verder heeft de sneaker gewaxte zwarte veters en een extra gewaxd wit setje. De heel is voorzien van CNCPTS Branding en over de gehele sneaker zijn gekraakt lederen details zichtbaar.

De Vans x Concepts Old Skool “Forty Deuce” zal 13 april uitkomen in de winkels van Concepts in Cambridge en New York. Online zal de sneaker via Concepts om 11:00 uur (Amerikaanse tijd) uitkomen.


Vans x Concepts Old Skool “Forty Deuce”

Releasedatum: 13 april 2018
Prijs: €95,-
Color: Blue/Black/Waxed
Storelist: TBA