Skip to content
Upcoming

Vans steunt creatieve gemeenschappen doormiddel van ‘Foot The Bill’

20 april 2020 21:28
Vans steunt creatieve gemeenschappen doormiddel van ‘Foot The Bill’

In deze tijd is het moeilijk om je creatieve instelling draaiende te houden en dat weet Vans ook, daarom heeft Vans de ‘Foot The Bill’ actie opgezet. De ‘Foot The Bill’ actie helpt lokale en gemeenschapsgestuurde skateshops, restaurants, kunstgalerieën en concertzalen draaiende te houden.

Wat is ‘Foot The Bill’?

‘Foot The Bill’ is een initiatief van Vans dat bedoeld is om de creatieve gemeenschappen van over de hele wereld te ondersteunen in deze lastige tijd. Via Vans Customizer kan jij je favoriete Vans Slip On sneaker in elkaar zetten. Hiermee steun je de skateshops, concertzalen, kunstgalerieën, restaurants en lokale ontmoetingsplaatsen die jou elke dag een creatief podium bieden. Het doel vans Vans is om maximaal 80 kleine bedrijven en gemeenschappen te steunen. Dit zijn natuurlijk niet alle partners van Vans, maar hopen ze wel dat ze met dit programma community’s kunnen helpen en deze periode goed door te kunnen komen.

Alle opbrengsten minus de kosten voor productie en verzending worden uitbetaald aan de creatieve instellingen. Vans maakt voor elke instelling maximaal 500 paar, dit hangt af van de vraag die er is per gemeenschap. Wanneer alle unieke ontwerpen zijn uitverkocht komen er ook geen nieuwe paartjes meer beschikbaar. Dit is dus een once in a life time kans om een uniek Vans paartje te scoren.

Wil jij een van je favoriete skateshops, restaurants, kunstgalerieën of concertzalen nou steunen in deze moeilijke tijden? Ga dan NU naar de Vans Customizer en maak jou eigen Vans sneaker!


Vans Foot The Bill
Image by Vans