Skip to content
Newsfeed

Vans en Dime introduceren een gloednieuwe skate sneaker genaamd de Wayvee

9 juli 2021 11:01
Vans en Dime introduceren een gloednieuwe skate sneaker genaamd de Wayvee

Vans en Dime releasen een gloednieuw silhouet in kenmerkende Dime kleuren. De Vans x Dime Wayvee zal beschikbaar zijn op 24 juli 2021 bij geselecteerde Vans Skateboarding verkooppunten.

Vans onthult met trots de Wayvee. Dit gloednieuwe silhouet is ontworpen met input van skateboarders die weten wat het betekent om de grenzen te verleggen van stijl en progressie. Samen met Dime Skateboards ontwierpen zij de twee colorways evening blue en egret. Luxe suède en geborduurde Vans- en Dime-logo’s geven de Wayvee een stijlvolle look, terwijl Dime’s kenmerkende gele kleur doorloopt in de binnenzool en “Off The Wall” op de hiel. Daarnaast is onder de doorzichtige buitenzool Dime branding te zien.

De Wayvee heeft een geheel nieuwe bovenkant met versterkte en doorzichtige mesh gedeeltes voor maximaal ademend vermogen. Daarnaast zorgen de flexibiliteit van de schoen en de DURACAP toe cap voor een langere levensduur. De LuxLiner binnenvoering zorgt voor een pasvorm die als een sok voelt. Dit zorgt voor meer ondersteuning en comfort.

Waarom koos Vans ervoor om met Dime te werken? Dime begon als een kleine groep skate kids die clips maakten in hun thuisstad Montreal, Canada, en groeide al snel uit tot een van de meest invloedrijke merken in de skateboardwereld. Bekend om Dime’s skatevideo’s hebben een nostalgische jaren ’90 esthetiek die de harten veroverde van skateboarders over de hele wereld. Hun jaarlijkse Dime Glory Challenge, gepresenteerd door Vans, is een van van skateboarden’s meest vermakelijke en krankzinnige skate evenementen die er zijn. Hiermee is de plaats van Dime als culturele kracht om rekening mee te houden bevestigd.

Bekijk onze nieuwspagina voor het laatste sneaker news. Ben je actief op Twitter? Wij ook! Klik hier om ons te volgen op Twitter.

Vans x Dime Wayvee
Vans x Dime Wayvee
Vans x Dime Wayvee
Vans x Dime Wayvee
Vans x Dime Wayvee
Vans x Dime Wayvee
Vans x Dime Wayvee