Skip to content
Newsfeed

Vans benoemt Drieke Leenknegt als nieuwe Global Chief Marketing Officer

28 juni 2023 15:22
Vans benoemt Drieke Leenknegt als nieuwe Global Chief Marketing Officer

Drieke Leenknegt, voormalig Global Chief Marketing Officer bij Timberland, zal binnenkort dezelfde functie vervullen bij Vans, een ander bedrijf van VF Corp.

Onlangs heeft Vans namelijk aangekondigd dat Drieke Leenknegt vanaf 5 juli 2023 de rol van Global Chief Marketing Officer op zich zal nemen. In deze positie zal ze verantwoordelijk zijn voor het leiden van de wereldwijde marketing- en creatieve teams.

“Ik bewonder al heel lang het doel en de overtuiging die Vans heeft met haar marketing en creatieve inspanningen”, zei Leenknegt in een verklaring. “Ik heb Vans gezien als consument, concurrent en collega en ik voel me vereerd dat ik nu kan bijdragen aan de legendarische geschiedenis van Vans, het merk verder kan ontwikkelen en leiding kan geven aan het ongelooflijk getalenteerde team van Vans.”

Drieke Leenknegt was onlangs de Chief Marketing Officer bij Timberland. Voordat ze bij Timberland kwam, had ze een indrukwekkende carrière van 21 jaar bij Nike. Hier was ze uiteindelijk zelfs Global VP of influencer marketing and collaborations.

Daarnaast lees je meer sneakernieuws en blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met de nieuwspagina van Sneakerjagers!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date