Skip to content
Brand

Upgrade je garderobe met deze Carhartt WIP outfits

14 april 2024 16:59
Upgrade je garderobe met deze Carhartt WIP outfits

Om je een handje te helpen met het upgraden van jouw garderobe voor de komende zonnige dagen, hebben we hieronder verschillende Carhartt WIP outfits samengesteld!

Carhartt WIP staat bekend om zijn duurzame en functionele kledingstukken. Bovendien zijn ze perfect voor zowel een dag op het werk als een avondje uit met vrienden. Of je nu op zoek bent naar een stoere werkoutfit, een casual look voor het weekend of iets daartussen in, hieronder hebben we voor ieder wat wils uitgelicht. Laten we beginnen!

Carhartt WIP outfit 1

Carhartt WIP outfit

De eerste Carhartt WIP outfit is gebouwd rondom het L/S Dillon shirt. Dit shirt heeft roze-witte strepen over de hele lengte en op de borst staat een wit geborduurd ‘C’-logo. Met zijn relaxte pasvorm is het Dillon Shirt ideaal om te combineren met een beige cargo broek en een wit T-shirt.

Om je outfit helemaal af te maken, mogen sneakers natuurlijk niet ontbreken. Om de stijl van je look door te trekken, hebben gekozen voor roze sneakers.

New Balance 9060 'Crystal Pink'

U9060CSP · Prijs vanaf €138,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 1 WMNS 'Pink Rise'

HF5387-001 · Prijs vanaf €106,-

Naar alle aanbieders

Carhartt WIP outfit 2

Carhartt WIP outfit

De volgende outfit straalt rust uit. Het omvat een loose fit Alta short voor vrouwen, gecombineerd met een wit T-shirt met korte mouwen. De grafische prints op de borst en rug geven een persoonlijke touch aan de outfit. Om het geheel wat om te vrolijken, kun je een bucket hat en hoge sokken in bijpassende kleuren toevoegen. Zo geef je de outfit net dat beetje extra!

Om de relaxte uitstraling van de outfit te behouden, hebben we gekozen voor sneakers met dezelfde stijl. Onze favoriete opties zijn de adidas Samba en Nike Air Force 1.

adidas Samba OG 'White'

B75806 · Prijs vanaf €68,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 '07 'Triple White'

CW2288-111 · Prijs vanaf €81,-

Naar alle aanbieders

Carhartt WIP outfit 3

Carhartt WIP outfit

Deze outfit heeft een op het leger geïnspireerde stijl, waarbij veelal aardetinten zijn gebruikt. Alle items zijn lekker losjes, zodat je de hele dag door van een comfortabele pasvorm geniet. Verder zijn zowel de cargo broek als het unity vest voorzien van extra zakken, die bovendien veel ruimte bieden.

Helemaal in lijn met de legerstijl passen gorpcore sneakers perfect, ofwel praktische items met een trendy twist. Om de stoere uitstraling van de outfit te behouden, hebben we donkere kleuren gekozen voor de sneakers.

Salomon XT-6 'Black'

L41086600 · Prijs vanaf €127,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Zoom Vomero 5 WMNS 'Sequoia'

FQ8898-325 · Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders

Carhartt WIP outfit 4

Carhartt WIP outfit

De absolute eyecatcher van deze outfit is de Garrison Tote bag, gemaakt van stevig katoenen twill. Hij is ook gebleekt, waardoor er een subtiel verwassen kleureffect ontstaat. Met zijn blauwe tint is deze tote bag veelzijdig te combineren. Draag hem bijvoorbeeld met een paarse hoodie en zwarte broek. Een bijpassend accessoire, zoals een pet, maakt de outfit helemaal af!

Als je een Tote bag hebt die je met alles kunt mixen en matchen, zijn ook een paar sneakers die bij verschillende Carhartt WIP outfits passen een must. Beige sneakers zijn daarbij de ideale keuze!

New Balance 2002R 'Cream' - Ripstop Protection Pack

M2002RDQ · Prijs vanaf €112,-

Naar alle aanbieders

Nike P-6000 Premium 'Light Bone'

HF4308-072 · Prijs vanaf €106,-

Naar alle aanbieders

Carhartt WIP outfit 5

Carhartt WIP outfit

Een andere tas die we niet konden overslaan, is de Canvas Graphic Tote bag. Deze tas heeft een leuke grafische print en handig, er zit een opklapbare binnenzak in! Het beste is dat je deze tas eindeloos kunt combineren met je favoriete Carhartt WIP outfits.

Voor deze look hebben we ervoor gekozen om de kleur van de paarse trui te laten matchen met de sneakers. Op die manier krijg je een prachtig samenhangend geheel.

New Balance 9060 'Shadow'

U9060SFA · Prijs vanaf €81,-

Naar alle aanbieders

Salomon XT-6 'India Ink'

L47445100 · Prijs vanaf €132,-

Naar alle aanbieders

Carhartt WIP outfit 6

Carhartt WIP outfit

De laatste Carhartt WIP outfit draait allemaal om de dames Skyler Vest. Dit kledingstuk heeft een kraagloze V-hals en drukknoopsluiting. Daarnaast is voorzien van drie handige voorzakken en een geweven Square Label. Door de zwarte kleur is het ideaal te combineren met verschillende kleuren, zoals een beige cargo broek en een bruin T-shirt.

Voor de laatste Carhartt WIP outfit, hebben we gekozen voor all black colorways. Een veelzijdige keuze die bovendien perfect aansluit bij de zwarte Skyler Vest.

New Balance 1906D 'Black' - Protection Pack

M1906DF · Prijs vanaf €138,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max Plus WMNS 'Black Reflective'

FB8479-001 · Prijs vanaf €143,-

Naar alle aanbieders

Hopelijk heb je voldoende inspiratie kunnen opdoen met deze Carhartt WIP outfits. Wil je graag het volledige assortiment van new arrivals bekijken? Ga dan nu naar de website van Carhartt WIP!